Schumacher: "İstediğimiz Gibi Olmadı Ama Hayal Kırıklığı Yok"

yazar:

kategori:

Schumacher “Sıralamalar tam olarak istediğimiz gibi olmadı ancak hayal kırıklığı yaşamıyorum çünkü nedenini biliyorum. Belirsiz hava koşulları nedeniyle, yağmurda sürüş riskine girmemek için piste erken çıktık ancak bu çok erken oldu. Son turumda artık lastiklerim bitmişti ve özellikle 6. virajda çok fazla önden kayma sorunu yaşadım ve son 10 sürücü arasına giremedim.”

“Bu sonucun sabahki vites kutusu sorunuyla bir alakası yok. Bakalım yarın 13.lükten neler yapabileceğiz. Biraz temiz lastiğimiz olacak ve umarım biraz yağmur yardımcı olur.” dedi.

Nico Rosberg “Bu hafta sonu teknik pakedimizde gelişim gösterdik ancak bugünkü 9.luk alabileceğimiz en iyi sonuç değil. 2. seansın sonunda 5.ydim ancak son seanstaki son turumda pist 15. virajda ıslaktı ve son sektörde derecemi geliştiremedim.”

“Aracımızın performansıyla umarım yarışta bir kaç sıra yükseliriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Elde ettiği sıra hiçte memnun edici değil fakat burda schumacherin bi yanlışını görmüyorum lastikler bitikti diyor hata yapmadı sektörlerde fakat bitik lastiklede yapabileceği bişey yoktu malesef sıralamalarda bu denli gerilere düşmesi yarışta iyi bi performans göstersede takım arkadaşının gölgesinde kalmasına yetiyo.Düz mantıkla bakanlar sıralamada şu kadar üstünlüğü var demekki niconun perforansı daha iyi diyor…Artık sıralamalarda da kendini göstermesi lazım önümüzdeki senede böyle giderse artık 8.şampiyonluğu rafa değil bil fiil rafı ortadan kaldırmak gerekecek….

  2. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Böyle Bir Hata Yapmasa Belkide Bugün 5. Bile Olabilirdi..

  3. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Böyle Bir Hata Yapmasa Belkide Bugün 5. Bile Olabilirdi..

  4. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Schumacherin İlk 10"a Girmeye Çalışmasını Ayakta İzledim Tabiki Elenince Büyük Hayal Kırıklığına Uğradım…Yağmur Duasına Başladık Şimdiden..

  5. Aslında çok şaşırmadım çünkü schumi nin elendiği derecede dahil ön ve arka sıralara bakın yakın dereceler…

  6. Bu adam her zaman bunu yapıyor. Nico ile aynı performansı tutturabilecekken hep yanlış birşey yaparak geriye düşüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir