Hamilton, Çok Geride Kaldığı İçin Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Mclaren’in pek varklı gösteremediği Silverstone’da Jenson Button 5. olurken hava koşullarının da gazabına uğrayan Hamilton 10. sırada kaldı.

Hamilton “Bugünkü değişken hava koşullarından keyif aldım ancak bu kadar geride kaldığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. 3. seansta kullanılmış yumuşak lastiklerini taktım ancak diğerleri temiz lastikleri kullandılar ve bu bizim performansımızı etkiledi. Ardından son sürüş için yeni lastikleri taksak da yağmur başladı ve tur zamanımı geliştiremedim.”

“Önümde benden yavaş olması gereken bir kaç isim var bu yüzden ilk turlarda yükselmek için elimden geleni yapacağım ancak burada geçiş zor olacak. Yine de heyecanlı bir yarış olmasını bekliyorum ancak aldatıcı olacak. İyi bir sonuç alma olasılığının artması için yağmur umuyorum.”

“Her şeye rağmen buradaki taraftarlar dünyadaki en iyileri. Aslında sansasyoneller. Yarışta benim için hareketlendirici güç olacaklar. Yarın onlar için özel bir şeyler yapmayı umuyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Bu adamı seviyorum 😀 Maklerıncılara iyi ayar veriyor 😀

  2. Kobayashi, Maldonado, Di Resta ve Rosberg Q3'e kaldıkları için çok pişman olsa gerekler. Dua etsinlerde Hamilton onları startta geçsin. Yoksa pit ekibi takacak ön kanat bulamayacak bu pilotlara.

  3. Yarın startda iyi olursak ; Ferrari pit ekibinin ustalığı sayesinde massayı'da geçersek 4 veya 5.oluruz.

  4. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    güzel lafmış 🙂

  5. eyvah eyvah bu gerçekten hamiltonun önündekiler yandı nediyelim:D

  6. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hamilton için geçen yıl 4 Nisan 2010 Sepang yarışından beri elde edilmiş en kötü sıralama sonucunun kendi evine denk gelmesi İngiliz sporseverler için hiç hoş olmamış.İlk virajda Koba ile bir temas olmazsa işler yolunda gidebilir.Malum bu sitedeki yorum yazan arkadaşların, evinde tur yiyen pilotlara karşı alerjisi var.

  7. sıralama turlarını izleyememek kötü oldu. Kapak niteliğinde manşetlerde 10. luğu görmek güzel olmadı. Button da 5. Zaten bu pist ona hiç uymamıştır.

    Yarın ki yarışta araç iyi olursa eğer Lewis çok rahat yükselicektir. Kalkış asıl problem yaratıyor bize. Bu aralar hem kötü hem gerilerden kalkıyoruz. Beni endişelendiren en çok bu.

    Asıl önemli olan şey ise hiç bir şey değişmemiş. Yine RB ler önde Ferrari takip ediyor. McLaren da yavaş yavaş arkalarından geliyor. Bir araç iyiyken bu kadar mı kötü olur son iki üç yarıştır. Pehhhh. Anlamak zor gerçekten.

    Bu arada Monaco ya benzer bir hata yapmışız tebrikler. Gerçekten çok yazık oldu. Lewis, Alonso ya yakın olurdu bence 0.2 veya 0.3.

  8. Hava koşulları mahvetti yani sıralamasını haa! Yine mi strateji hatası?

  9. alonzomanyaa  avatarı

    Evet, yaklaşık 5 yarış kadar dediğin oldu AMA;

    Bliyorsun ki AMA ile sonlanan bir cümlenin baş tarafının hiç bir önemi yoktur..

  10. sezon oncesı antrenmanlarda da ilk 10 için yarısırsınız diyenler vardı, ama sezon basında hepsi kayboldu. fazla iddaalı olma bence.

  11. evet belki 2 saniye yarışta 1.5'a inebilir.Sabırlı olmak lazım.

  12. Yarını beklemek lazım.
    Sabırlı olmak lazım.

    McLaren'e güvenmek lazım.

  13. hahah kim war bu karaoğlanın önünde yazık olacak vallahi:DD

  14. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    aynı seyi düsünmüsüz.

    gerci marifet degil alıskınız bu söylemlere ve sonuclarına 🙂

    kırmızıdan uzan dursun yeter.

  15. Muammer UYAR avatarı

    "Yarın onlar için özel bir şeyler yapmayı umuyorum" Eyvah eyvah 🙂 İşte bende bundan korkuyorum 🙂 Gene biçecek ortalığı.

  16. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Elinden geleni yaptı.Elinden bu kadarı geldi.Yapacak birşey yok.

    Yarışa renk katacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir