Kobayashi Takımına Teşekkür Ediyor

yazar:

kategori:

Kobayashi: “Sürekli olarak değişen şartlarla aldatıcı bir sıralamaydı. Neyin doğru neyin yanlış olacağını tahmin etmek zordu ama bunu çok iyi bir şekilde idare ettik.”

“Q1’de biraz sıkıntı yaşadım. Çünkü sert lastiklerde aracın dengesine alışık değildim ve yağmur nedeniyle yumuşak lastikle tur atma şansım olmadı. Q2’de pist koşulları halâ aldatıcı ve hafif ıslaktı ama Q3’te yeni yumuşak lastiklerimle son turumu atarken her şey olması gerektiği gibiydi. Bu turumdan memnunum ve özellikle takımıma teşekkür ediyorum. Çünkü sıkı çalışmaları sayesinde Cuma sabahı olanları telafi ettik. Şimdi yarınki yarıştan azamisini elde etmek istiyorum”

Takım arkadaşı çaylak Perez ise puan kovalayacak

Perez: “Bugün iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. 0,036 ile Q3’ü kaçırmak utanç verici ama performansımızdan gayet memnunum. Değişken şartlar nedeniyle kolay bir sıralama olmadı. Genel olarak burada aracımız iyi. Bu, bazı gelişimler sayesinde oldu ama piste de bağlı tabi. Yüksek hızlı virajlar bize çok uygun. Yarışa başlayacağım yerde, yarın puan almak için her şansa sahibim. İlk Britanya GP’mi dört gözle bekliyorum”


Yorumlar

  1. ama bir çok takımda bu kadar esneme olmuyor süspansiyon ayarlarıyla mı ilgili?

  2. sağa hızlı bir virajdaki süspansiyon esnemesi gibi duruyor.

  3. ya ön kanatlarında sorun var ya da red bull gibi kanatlarını esnetebilmişler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir