Kubica: "BMW, Zafer için Henüz Hazır Değil"

yazar:

kategori:

Robert Kubica, tempo açısından BMW’nin gabiliyet almak için henüz hazır olmadığına inanıyor.

BMW Sauber’e ilk sıralama birinciliğini Bahreyn’de getiren 23 yaşındaki pilot, şans etkenleri olmadan takımının Ferrari ve McLaren ile zafer mücadelesinde olmasını beklemek için çok erken olduğunu düşünüyor.

BMW’nin istikrarının kendisini bu seen dünya şampiyonluğu için yarattığı imkân hakkında konuşan Kubica: "Şöyle düşünelim: Eğer her yarışta zirvedeki dört pilottan bazıları dışarıda kalırsa, sorun yaşarsa ve biz sorun yaşamazsak, daia istikrarlı olursa, her zaman bir şans vardır."

"Ama tempo açısından şimdilik, bir yarış kazanma kabiliyetinde değiliz"

"Ama Malezya ve Bahreyn’de, çok uzak olmadığımızı gösterdik, özellikle Bahreyn’de. Ama ayrıca Bahreyn’de Massa ile Raikkonen’in tempoları arasında da büyük bir fark vardı."

"Bana göre bu sezonun kilit noktası, daima zirvede kalmak için istikrarlı olmaktır ve yarış kazanamazsanız bile bazı çok iyi şeyleri başarabilirsiniz"

Bir yarış galibiyetine ne kadar uzaklıkta olduğu sorulan Kubica: "Bilmiyorum"

"Avustralya’dan sonra oldukça üzgünüm. Çünkü, sıralamalarda ilk cebi kaçırdım ve bu fırsatın kısa sürede tekrar karşıma çıkmayacağını düşünmüştüm. Ama bu, Bahreyn’de geldi"

"Tamam, Massa’dan 4 tur daha hafiftik ama hâlâ bu fırsatı kullanabiliriz ve hâlâ oldukça iyi bir yarış çıkarabiliriz"

"Eğer sırf tempo ile yarış kazanmaktan bahsediyorsak, henüz hazır olmadığımızı düşünüyorum. Ama çalışıyoruz. Çünkü bu, takımın hedefi"

"Ama bu, Fuji veya Macaristan 2006 gibi çılgın bir yarış olursa olabilir. Yani göreceğiz"


Yorumlar

  1. forza BMW.

  2. hadi bakalım inşallah kazanır heidfeld.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir