Raikkonen Red Bull'un Adayları Arasında Değil

yazar:

kategori:

2007 Şampiyonu Raikkonen, Ferrari’den ayrıldıktan sonra ralli macerasına başlamıştı ve şimdi NASCAR’ı da deneyen Fin sürücünün adı geçen sene Red Bull ile anılmıştı.

Formula 1’den ayrı kaldığı süre içinde adı Renault ile de ciddi şekilde geçen Raikkonen için Horner, artık onu adaylar arasında görmüyor.

Turun Sanomat’a konuşan Horner: “Kimi harika bir pilot. Ama F1’i artık geçmişte bıraktığına inanıyorum”

Öte yandan Red Bull’un Avusturyalı yayıncısı Servus, geçen hafta bir anket yaptı ve gelecek sene Vettel’in takım arkadaşının kim olmasının istendiğini sordu.

Oyların %26.2’ini Mark Webber alırken Raikkonen 26.1, Lewis Hamilton 17.4 ve Button 16.4’te kaldı.


Yorumlar

  1. yuh yani realist olun efsane yaptınız adamı. 2009da mavi bayrakla tur manyağı yaptılar adamı. eğer formula 1 aracı sürücünün sürüş stiline uygunsa başarı gelir, 2007de araç onun stiline uygundu 2008de massanın. gözünüz kapalı yarış izliyorsunuz fanatizm yapıyorsunuz ortamı geriyorsunuz

  2. baydı iki senedir bu mevzu. ne raikkonenmiş arkadaş, alonso,hamilton gibi iki pilot geçemedi de redbullu iki senedir boynuna GForce değmemiş adam mı geçecekmiş. Hikaye anlatıp konu kirliliği yaratılıyor başka birşey yok.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Kimi Artık ralliye yoğunlaştı dönme sansı cok az o bakımdan yeni maceralar ariyor adam f1 in tadna bakti samp aldi daha nedne geri dönsün bu saatten sorna dönerse de en rekabetci takıma gider ama red bullun aciklamasi onu f1 den iyice soydurmustur buyuk ihtimal Her takımda yarisdi Mclaren Ve Ferrari Mclarende daha uzun bir donemde samp olamadi ama ferraride ilk senesinde samp olan kimi artık her seyiyle kendini ispatlamis oldu artık neden dönsünki ama şu var 2014 de V6 motorlarla F1 dönme sansıda olabilir cunku farklı bir F1 bizi beqliyor bakarsınız bu heyecani tatmak ister her sey malum bilemessiniz zaten bu adamın ayarı belli olmuyor o bakımdan her seyi bir anda değiştirebilir.Rallide su anda mutlu gozukuyor Nascara geçti hayatına farklı sporlar katarak daha da adını duyurmak istiyor bu da onun icin kalıcı bir etken yaratiyor.

  4. Galiba Hakkinen'in dönme ihtimali Raikkonen'inkinden daha yüksek.

  5. ben okadar kötü olmaz diye düşünüyorum hatta birbiriyle en iyi geçinen en büyük pilot iklisi olabilirler daha dorusu kiminin yanına hangi buyuk surucuyu koyarsan polemik yaratmayacgından çok yararlı bi birliktelik olur ama kimi için umudum yok dönse de 2 yıldan sonra adaptasyonda sıkıntı yaşar malum kurallar paso degişiyo

  6. Ferrari'de asla ama asla Kimi ve Alonso yan yana yarışamaz.Bu Senna-Prost'tan daha büyük bir FELAKET getirir.

  7. emiko emiko avatarı

    Artık F1'e gelsede başarılı oloacağını zannetmiyorum.

  8. Redbull patronu olsam napar yapar Raikkonen`i o koltuga oturturdum, Redbull reklam icin burda degil mi? aha buyur en baba reklam 🙂 Ama donmez Rai, bitti onun icin F1, Ralli de de oyle basari kazanmak icin yarismiyor, yoksa hirs yapip varini yogunu verirdi, baksaniza adam Nascar`da test falan yapiyor, Ralli ye bile yogunlasmiyor ki, egleniyor kafasina gore.. Sampiyon olduktan sonra hirs falan kalmadi, bence de Raikkonen icin sadece F1 degil tum yarislar bitmistir, keske boyle olmasa ama onun icin kazanilacak bir yaris yok..

  9. Ömer_Massa avatarı

    Kimi'nin dönmesini bende çok istiyorum.keşke dönse….

  10. Geçen rallide Nascar ve F1 ile ilgili soru sordular Kimi'ye. Kimi ise bu yıl Nascar'da bir kaç kez daha yarışlara katılacağını ama asıl odağının ralli olduğunu, F1'e gelincede hiç bir zaman asla deyip kapıları kapatmadığını ama F1'i şimdiye kadar özlemediğini, rallinin yeni bir disiplin olduğunu hala öğrenmesi gereken çok şeyin olduğunu ve rallide keyif aldığını söyledi. Muhabirin o zaman seneye rallide mi devam ediyorsunuz sorusuna ben bu sene için konuştum neler olacağını bekleyip görücez dedi. Kimi Kimi işte 🙂

    Rallide devam eder bnce dönmez F1'e dönmemeli de zaten ralliye bir şeyi başarmak için geldi onu başarmadan geri dönmesi onca emeğin ve zamanın boşa gitmesi demek. Keşke Mclaren ile anlaşsaydı Lewis ile Kimi mükemmel bir ikili olurlardı ama olmadı. Umarım rallide başarılı olur :))

  11. Raikonen bitti artık….

  12. Bence bu adamın f1 den ayrılma sebebi f1 in çekilmez bir hal alması ve,artık pilotların deyil aracların ön planda olması ( hoş zaten raikkonenin de ön planda olmak gibi bi takıntısı yok ) iyi bir aracınız yoksa schumi gibi pilotunuz bile olsa bişey yapamıyorsunuz, buda sürüş tutkunu pilotlar icin ( raikkonen,montoya ) dayanılmazdır..kötü bir araçla f1 kariyerini karartmaktansa f1 i bırakmak daha dogru geliyor adamlara, haklılar da…keşke yeniden onu f1 de görsek…efsane oldugu takımda yine yeni yeniden,,,mükemmel olurdu…(schumi ile birlikte olmalarını cok isterdim ..)

  13. Raikkonen bu vakte kadar F1'e geri dönmedi ise bundan sonra da dönmez.

  14. Welove_F1 sdsads avatarı
    Welove_F1 sdsads

    ah be kimi neden gittinki keske ferraride alonso ile beraber olsaydın…ben anlayamıyorum motor sporlarının en gorkemlisini en ilgi çekenini bırakıp neden baska bir seriye geçilir…para için desek kimi eminim f1 de daha cok kazanırdı…alonso-kimi-lewis 3 ünü izlemek cok buyuk bir heyecan olurdu bir kere daha…

  15. Welove_F1 sdsads avatarı
    Welove_F1 sdsads

    ah be kimi neden gittinki keske ferraride alonso ile beraber olsaydın…ben anlayamıyorum motor sporlarının en gorkemlisini en ilgi çekenini bırakıp neden baska bir seriye geçilir…para için desek kimi eminim f1 de daha cok kazanırdı…alonso-kimi-lewis 3 ünü izlemek cok buyuk bir heyecan olurdu bir kere daha…

  16. rıdvan karagül avatarı
    rıdvan karagül

    keşke dönse f1'e ayrı bir renk gelir.
    schumi,alonso,hamilton,vettel,kimi,button. 6 dünya şampiyonu hiç fena olmaz hani 🙂

  17. şu buz adam gelsinde f1 e kime gelirse gelsin.onun gb yok ve horner sen tam bi kılsın.adam pilot aga..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir