Kovalainen: "Lotus Yine de Gurur Duyabilir"

yazar:

kategori:

Geçen sene kurulan takım bu sene Renault motorları ve Red Bull vites kutusuna geçmesiyle puan mücadelesi içerisinde yer almayı umuyordu ancak alınan en iyi sonuç ancak 13.lük oldu.

Kovalainen “Beklentilerimizin çok yüksek olduğunu söyleyebilirim. Ancak geçen seneye göre farkı kapattık. O zaman 5 sn gerideydik ancak şimdi 2.5-3 sn gerideyiz ve çok büyük adımlar attık.”

“Ancak şu anda 2. senemizde baktığımızda orta grupta belli takımlar var. Bunun nedeni mücadelenin çok sıkı olması ve biz hâlâ tesis eksikliği yaşıyoruz. Yeteri kadar iyi fabrikamız yok. Rüzgar tüneli de yeteri kadar iyi değik.”

“Takımda çok iyi insanlar var ancak şu anda onları değerlendiremezsiniz çünkü ellerindeki araçlar henüz yeteri kadar iyi değil. Bu yüzden onlara neler yapabileceklerini gösterebilecekleri araçlar vermemiz lazım.” dedi.


Yorumlar

  1. Heikki her zaman takdirimi alan bir pilot olmuştur. Düzgün bir adam mahmut tuncer arkadaşı da dediği gibi pist üzerindeki pilotların ortalamasının üstünde bir pilot. Bazı arkadaşların Heikki'ye gıcığı var anladığım kadarıyla çok agresif davranışlar içerindeler. Buna hiç gerek yok. Team Lotus'un da süreç içinde orta sıralardaki takımlardan biri olacağına inancım var benim. Kim ne derse desin.

  2. Mika Salo'yu unutmamak gerek 😉

  3. Eskiden Lotus Vardı ! Şimdi Team Lotus Var Aradaki Farkı Unutmuyalım ! Heikki Bence Renaulttayken Çok İyi Performansı Vardı Bence Mclaren Adaletsizlik Yaptı Lewis'e Verilen Araç Heikk,'ye Verilmedi Renaultta Bu Kadar İyiken Birden Mclaren'e Gelince Düşüşe Geçmesinin Tek Nedenide Budur Bu Sezon Lotusla Puan Alabilceğine İnanıyorum…

  4. Farklı araç mı verdi? Geçen sezon Heikki değil miydi,"Yalnızca Macaristan'da tek paket güncelleme vardı ve bana haber vererek bunları Lewis'in aracına koydular."

  5. Mclaren lewis ile heikki ye sanki aynı aracı mı verdi.. Heikki renault da gayet iyiydi… Şu anda da trulliden daha iyi performans gösteriyor…

  6. mahmut tuncer avatarı
    mahmut tuncer

    Heikki dünyada yokken lotus olması Team Lotus'un yeni kurulan bir takım olduğu gerçeğini degiştirmez. Adamlar 0 dan başladılar üstelik, başka bir takımı da satın almadılar. Gelelim Heikki'nin kalitesine. Pist üzerinde şampiyonluk yaşayacak kalitedeki pilot sayısı belli. Heikki hiç bir zaman o seviyede olmadı ama gördüğüm en kötü fin pilot değil kendisi. Bence şu anda pist üzerinde bulunan pilotların ortalamasının üstünde bi isim kendisi.

  7. mclarendeyken limitlerinide gördükkkk…

  8. alonzomanyaa  avatarı

    Sürmediğini ne biliyorsun 🙂

  9. Heikki Sen Dünyada Yokken Lotus vardı zaten böyle açıklamalar yapıp takımı ateşlemeye çalışman gülünç çünkü f1 tarihinin gördüğü kumaşı kalitesiz tek fin pilotsun konuşup asab bari bozma arabayı lımıtlerınden ust sevıyede sür sonra konuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir