Peter Sauber, Takımının Gidişatından Memnun

yazar:

kategori:

BMW’nin ayrılmasından sonra zorlu geçen 2010 sezonunun ardından Sauber, şu anda Red Bull, McLaren, Ferrari, Mercedes ve Renault’un ardından 6. sırada.

Sauber: “Direkt rakiplerimiz Toro Rosso, Force India ve Williams’ın önündeyiz.”

“Özellikle Silverstone’deki son yarıştan memnunum. Orada Renault’un açıkça önündeydik ve Mercedes ile başa baştık. Lastiklere nazik davranan bir araç üretmek, karşılığını verdi.”

Peter Sauber ayrıca pilotlarından da memnun olduğunu belirtti ve iki pilotla yollarına gelecekte devam edeceğini ima etti.

Sauber: “Kamui, iyi bir lider rolünde gelişti ve Sergio, sadece hızlı değil ayrıca çok istikrarlı bir şekilde yarışabiliyor. Gelecek için bu bağlamda çok fazla rahatım”

“Sıralamada ortaya çıkaracak daha çok potansiyel olmasına rağmen genel olarak bu sene şimdiye kadar iyi bir iş çıkardık”

“Takımımız bu bağlamda geçen sene önemli ölçüde dengeye geldi; bu, önlere doğru ilerlemeye devam etmede bize temel teşkil etti.”


Yorumlar

  1. bmw-sauber yıllarından sonra sauberi orta sıra takımı olarak görmeye dayanamıyorum 🙂

  2. geçen seneki durumlarına bakınca rakipleri gayet normal takımlar kamui ve sergio çok yetenekli pilotlar ama tecrübeleri fazla yok biri çaylak yılında diğeri 2.yılında bulundukları sıra gayet iyi şuanda orta sıra takımlarının başını çekiyorlar zaten puan tablosunda

  3. Nihat Doğan'lık yapacağım ama kaybedince üzülmeyen kaybetmeye mahkumdur.
    Sauber: “Direkt rakiplerimiz Toro Rosso, Force India ve Williams'ın önündeyiz."
    sorun rakiplerinizin Toro Rosso ve Force India olması zaten

  4. Farklı bir kişilik o zaman kiminin elinede Arabayı geliştirecek pilot geçmiyor buda Kes sesini sadece sür diyor vaybe

  5. zaten Kimi yi nasıl cesaret edip koltuğa oturttu hala anlamıyom 🙂 malum çok çok az bir tecrübeyle yarışmaya başladı 😀 ama ilk yarışında puan almasını da bilmişti kerata 😀

  6. gençlere değer verdiği için çok seviyorum, pilotların araç gelişimine yardım etmesini istemediği için biraz gıcık buluyorum kendisini. "Kes sesini ve sadece sür" diyormuş pilotlara.

  7. öncel arıkan avatarı
    öncel arıkan

    Sevdiğim bir takım ve pilot ikilisini de çok beğeniyorum. Umarım daha iyi yerlere gelirler. Peter Sauber' e zaten her zaman saygı duymuşumdur. Kimi Raikkonen gibi bir pilotu F1 e kazandırdı.

  8. Yetenek avcısı Peter Sauber Bir gün şampiyon olmasını isterim her ne kadar zor olsada bir zamanlar Redbull içinde öyle diyorduk hiç belli olmaz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir