Trulli "Toyota Zorlamaya Devam Etmeli"

yazar:

kategori:

Jarno Trull, eğer orta grubun önünde kalmak istiyorlarsa tüm sezon boyunca zorlamaları gerektiğine inanıyor.

Cologne kökenli takım iyi bir başlangıç yaptı sezona ve Ferrari, Mclaren ve BMW’nin ardından en iyi 4. takım olarak görüntü çizdi.

Trulli Toyota’nın araçta daha da fazla potansiyele sahip olduğunu düşünüyor ve bunu sürekli bulmaları gerektiğine inanıyor.

Trulli "Gelişim göstermemiz gereken bazı noktalar olduğunu biliyoruz ancak bunları size anlatmayacağım."

"Ancak kesinlikle odaklandığımız bir kaç nokta ve araçtan daha fazlasını alabilebiğimizi bildiğimiz yerler var. Temel olarak güçlü bir araca sahip olduğumuza inanıyorum."

"Ancak şu anda ilerleme zamanı ve sezon boyunca gelişim çalışmaları bakımından hızlı olma zamanı. Bu günlerde Formula 1’de nasıl başladığın çok önemli ancak sezon boyunca aracı nasıl geliştirdiğiniz çok daha fazla önemli. Bu anahtar nokta. Toyota kaynaklara ve potansiyele sahip bu yüzden bunu başarmalıyız. Bunu gerçekleştirmemiz gerekiyor."

"Şu anda şampiyonada 4. olabileceğimize çok güçlü şekilde inanıyorum. Red Bull, Renault ve Williams ile mücadele edecek aracımız var. Bu hafta sonuna ve pist koşullarına bağlı. Ancak azıyla ve fazlasıyla mücadelenin içerisinde olacağımızı düşünüyorum."

"Şu ana kadar 3 yarış geride kaldı, hiç hata yapmadım ve sürekli olmamız gereken yerdeydik. Ancak açıkçası hata da yapabilirim ve bir hata ile 2-3 sıra kaybedebilirsiniz ve ilk 10 dışına çıkabilirsiniz ve  durum daha da zorlaşır."

"Bahreyn hafta sonuna bakarsak, kolay bir hafta sonu olduğunu söyleyemeyeceğim ancak ekstra güç sarfetmeden planladığımız gibi bir hafta sonu oldu. Yapmam gerekeni yaptım ve araç ta tam olarak yapması gerekeni yaptı. Sorun önümüzdeki takımlar ile aramızdaki farkın hâlâ çok büyük olması."

"Yarış içerisinde Kovalainen’i yakalamaya çalıştım ve çok yakındık ancak onun aracında sorun vardı çünkü o son set lastiklerini takar takmaz uçuyordu ve pistteki en hızlı pilottu. Bu aracımızın onlarınki kadar hızlı olmadığını gösteriyor." dedi.


Yorumlar

  1. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    zorla zorla daha çooooookkk zorlarsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir