Renault Egzoz Kararını Bu Gece Verecek

yazar:

kategori:

Renault, sene başında radikal önden çıkışlı egzoz düzenini kullanıyordu ama Heidfeld bugün, arkadan çıkışlı egzozu denedi.

Bugünü 8. hızlı isim olarak tamamlayan Alman pilot, yeni sistemin büyük potansiyele sahip olduğunu belirtti ama mükemmel bir şekilde çalışmadığını da kabul etti.

Heidfeld: “İçinde çok büyük bir potansiyel olduğunu görebiliyoruz ama şu anda mükemmel bir şekilde çalışmıyor. Yapılacak çok iş var”

“Araç (yeni egzozla) kesinlikle daha farklı. Önceden elimizde olana göre büyük bir değişim var. Üzerine çok çalışmamız gerek. Bu yüzden verilere bakıp ne yapacağımızı göreceğiz”


Yorumlar

  1. Kesinlikle yılın yeniliği idi önden çıkışlı egzoz. Ama tutmadı işte, yapacak bir şey yok. Sezon öncesi yenilikçilikleri ve cesaretleri için tebrik etmek gerek.

  2. Her başlangıcın bir sonu vardır.Önden çıkış egsoz çok yenilikçi ve cesurcaydı Bunun için eski dostları kutlarım.Ama Motorun viraj çıkışlarında cansız kalmasını sağlıyordu ikinci bir boru kullanıldığı için umarım yeni sistem işe yarar.Mercedes de vaz geçti zaten bu sistemden demekki fazla uğraşmanın bir anlamı yok

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir