Button Tutunma Eksikliğinden Şikâyet Etti

yazar:

kategori:

Sabah son antrenmanda Lewis Hamilton ile yakın dereceler elde eden Button, sıralamada takım arkadaşından 1 saniye yavaş kaldı.

Button: “Hiç tutunma bulamadım. Gerçekten sıkıntı yaşadım. Bu sabah araç iyiydi ama öğleden sonra…”

“Viraja girerken ön taraf çok tutuyordu. Bu yüzden ön kanadı biraz geri aldık (açı düşürdük). Bu da önden kayma yarattı ama aracın arkasına yardımcı olmadı”

“Tutunma elde edemememiz garipti. Bu yüzden gerilerde kalıp 7. olmak çok sürpriz oldu. Ayrıca Lewis’in 1.1 saniye gerisinde kalmak da şaşırtıcıydı. Bu yüzden bir şey yolunda gitmiyor.”

“Korkunç. Hiç bir lastikle tempom yoktu. Hem sert hem de yumuşak lastiklerde sorun yaşadım. Bu sabahki tempo nereye gitti gerçekten bilmiyorum. Bu sabah çok iyiydik ve daima zaman tablosunun en üstlerindeydik. Bu yüzden sürenin nerede olduğunu bilmemek şaşırtıcı”

Yarın için yağmur isteyip istemediği sorusuna Button: “Bir şeyler yapmamız gerek. Çünkü tempo ortada yok. Sinir bozucu olan, bu sabah vardı. Araç iyiydi ve nereye gitti bilmiyorum”

“Hava bir şeyler yapmalı. Takım arkadaşımın 1.1 saniye gerisindeyim. Bu yüzden büyük bir şey var. Lastiklerde çalışma aralığının dışında mıyız bilmiyorum ama bir şey düzgün bir şekilde çalışmıyor”


Yorumlar

  1. Sanamı sorucaz işine bak

  2. Gerçekten çok garip Alonso sezon boyunca Massa'nın önünde oluyor, kimseden ses seda yok. Ama Button, Hamilton'dan 1 sn fark yiyince Ferrariciler bile isyan ediyor. pardon ama bu tepki niye ferrarinin hayal kırıklığı yaşatması sizi derin bir endişeye sevk etmiş görünüyor. yoksa ingiltere hızı 1 kereliğine mi mahsustu yoksa o kadar da gelişmedik mi havasını seziyorum. Çok garip

    Powered By Lewis Hamilton

    Team McLaren Mercedes

  3. heikki 1088 avatarı

    Hepimiz Hamilton'ın Button'dan daha iyi pilot olduğu konusunda hemfikiriz galiba. Sadece bizlerde değil f1 çevreleri de eski f1 pilotlarıda. Burada Button'ın dediği şeyi bahane olarak görmüyorum. Sonuç olarak Mclaren da çok güzel yarışlarda çıkardı, hamiltonla mücadele de etti ama bugün geride kaldı. Çok büyütülecek birşey değil kanımca. F1 bu. Sürekli değişiklikler gösterebilir

  4. you back, we back. avatarı
    you back, we back.

    "Hava bir şeyler yapmalı. Takım arkadaşımın 1.1 saniye gerisindeyim. Bu yüzden büyük bir şey var. Lastiklerde çalışma aralığının dışında mıyız bilmiyorum ama bir şey düzgün bir şekilde çalışmıyor"

    Yani diyorki normal şartlarda Hamilton bana 1 sn fark atacak adam değil.

    Şimdi bu fark RedBull'da olsa muhtemelen şu tarz yorumlar yapılırdı.Webber'in aracı bilerek yavaşlatılıyor vs..

    O tarz yorum yapan arkadaşları şu sıralar Hamilton, Button'dan iyi pilot, Button'da adam mı tarzında yorumlar yaparken görmek beni hiç şaşırtmadı.

  5. İnsan oğlunu anlamak çok güç gerçektende daha geçen Yerlere göklere sığdırılmayan adam şimdi kiminle karşılaştırılıyor Canada da bu adam kraldı şimdi bitti vaybe.Bir kerede arkasında durun adamın böyle takımcılık taraftarlık olmaz

  6. Büyük konuşmayayım , açık kapı bırakayım da 🙂 Abi yağmur ayarı diye tutturmuşsunuz gidiyosunuz . Ben araçüstü görüntülerde button a dikkat ettim de yağmur ayarı bile olsa virajları bu halinden daha iyi dönerdi diye düşünüyorum .Sonuçta yağmur falan ama ayar yani . Kısacası bugün virajlarda çok kötüydü button ın mclaren ı . Bence ayar bulamadı gerçekten .

  7. kovalainenin tek galibiyeti massanın patlayan motoru ile geldi ama hakkını vermek lazım vettelin bugünlere gelmesinde onun da emeği çok monzada altında mclaren olmasına ve şampiyonluk adayları geride olmasına rağmen galibiyete gidişini izledi artık ondan ümidi kesmiştim lewis geriden gelsin yarışı kazansın diye dua ediyordum o yüzden buttonu kova ile karşılaştırmak hakarettir bence 😀

  8. Hala aynı fikirdeyim bıdı bıdı yapıyor..Biraz agresif ol aracı zorladığını bizde görelim..Yumuşak yumuşak araç kullan..Bir kere kontra vermezmi adam..

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Button hamiltona nazaran çok şikayet eden biri değildir.Bugünkü yaşananları korkunç olarak nitelendirmesi ise şikayetin de ötesinde bir vurgu olmuş.İyi olan bir aracın birkaç saat içinde nereye gittğini soran birini ilk defa görüyorum.Button daha önce bu şekilde hiç konuşmamıştı.Yanlışım yoksa en son geçen yıl ingilterede q3 e kalamamış ve aracın sürülemeyecek kadar kötü olduğunu söylemişti.Aracın sürülemeyecek kadar kötü olduğunu söylemesi ile bugünkü söyledikleri arasında çok fark var.Sanki isyan edercesine konuşmuş.Sabah araç var ama öğlen yok.Üstelik hiçbir lastikle tempo yok..Söz martinde…

  10. Hamilton'ın set-up ları ile karşılatırın diyeceğim ama. bu beni çok saf gösterecektir.

  11. Adam kaç yıldır formula 1'in içinde, ne yalanını gördünüz de böyle yorumlar yapıyorsunuz? Anlamak mümkün değil. Siz çıksanız daha iyisi mi yapacaksınız? Yorum yapmak için yorum yapmayın bence. Bazı insanlara böyle takıyorsunuz kafayı, hep olumsuz yorumlar. Bırakın bir yarınki yarış olsun bitsin.. bir hatasını görürseniz yazarsınız.

  12. hocam ne yaptın, kovalainen yarısta da birsey yapamıyordu. button yarısta daha iyi enazından arada lewis i filan geçiyor =)

  13. Seni görünce Mclarendeki Kovalainen yılları aklıma gelmeye başladı..Bıdı bıdı bahane..

  14. hadi hadiii. yeme bizi yağmur ayarı yaptım demiyosunda. tutunma yoktu falan birsen eksiktin bahaneler uydurmayan şimdi tam oldu….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir