Button: "4. Sıra Mümkündü"

yazar:

kategori:

Hidrolik sorun nedeniyle damalı bayrağı göremeyen İngiliz pilot, kalkışta başarılı olamadı ve 7’cilikten 10’culuğa geriledi ama sonrasında mücadele ederek geri döndü.

McLaren pilotu, 35. turda yarış dışı kaldığında Nico Rosberg’in önünde 6. sıradaydı.

Button: “Korkunç bir ilk tur oldu. Nerede bitirdiğimi bilmiyorum. Ardından Petrov’u geçemedim. Nihayetinde geçtim ve ardından sonraki iki adamı da geçtim”

“Tempom, önümdeki Massa ve Vettel’e göre iyiydi. Bu yüzden her şey heyecan verici görünüyordu. Çok keyif alıyordum. Sonrasında bir hidrolik sorun oldu ve güvenlik nedeniyle yarış dışı kaldım”

“Hidroliklerde ne zaman ne olacak bilemezsiniz. Çünkü açıkçası direksiyonla yön verme vs hidrolik”

Button zafer için mücadele edemediğini kabul etti ama Massa ve Vettel ile 4’cülük mücadelesine katılma şansının olduğunu ekledi.

Button: “İlk 3’ü yakalama şansı yoktu. Ama sonraki ikisini evet, durum oldukça iyi görünüyordu. Rosberg’i geçtikten önce geçtiğim Adrian Sutil, Massa ve Vettel’i yakalıyordu. Bu yüzden iyi bir yarış çıkarabilirdik”

“Sonunda ilk 3’te de olamazdık ama 4’cülük kesinlikle mümkündü. Ayrıca pistte keyif de alıyordum”


Yorumlar

  1. Outlaw Rider "turborider.com&quot avatarı
    Outlaw Rider "turborider.com&quot

    Ağzına sağlık birader.

  2. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    Yazık oldu Button'a….

  3. berbat haftasonu button için devam etti macaristanda iyi olacaktır. 4.lük bencede mümkünde adam resmen 30 tur yumuşak lastikle gitti. araç iyi değildi button'ın aksi durumda iyi puanlar kazanabilirdi.

  4. Bu da bir gerileme dönemi diye varsayıyorum. İki yarış üst üste araç yüzünden yarış dışı kalıp olası puanlardan oluyoruz ya, bunu da anlayışla karşılamak lazım. Petrov'u geçtikten sonra, sıralama performansının dışındaydı araç zaten. Tur zamanları da gayet iyiydi. Ama olmadı işte sadece şansızlık. Macaristan'a gidip iyi bir takım puanı çıkarmak için savaş malısın.

  5. Soner Küpücü avatarı
    Soner Küpücü

    Jenson'un olasılıklar ötesindeki lastik kullanma kabiliyeti sayesinde 4.'lük bence de mümkündü…"Tüh" diyorum ! 🙂

  6. Vettel neden şampiyon olduğunu kanıtladı tekrardan müthişti gerçekten…

  7. Yine çok değerli puanları kaybettik :((

  8. mahir kuyucu avatarı

    button şampiyonada uzaklaştı ama kendi hatasıyla değil takımın hatası.iki yarışta 20 puan heba oldu, onları alabilseydi hemen alonsonun arkasıdna 129 civarı olacaktı şampiyonada.açıkçası son şansı yüzde 1'de olsa muhtemelen mp4-26'ya uyacak pistte çok çok iyi bir performans gerekiyor özellikle de cmt günü

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir