Webber: "Red Bull'un Gelişmesi Gerek"

yazar:

kategori:

Yarışa ilk sıradan başlayan Avustralyalı pilot, Lewis Hamilton ve Fernando Alonso’ya engel olamadı ve sonunda 3. oldu.

Geçen yarış Britanya’da Alonso, burada da Hamilton’a yenilen Red Bull’da Webber, gelişmeleri gerektiğini kabul etti.

Webber: “Bugün yeteri kadar hızlı değildik. Elimden geleni yaptım. Sürüşümden memnunum. Ama bu çocuklar bir parça fazla ara açtı, özellikle de bölümlerin sonlarında. Bu da bizi strateji açısından korunmasız bıraktı.”

“Neyi geliştirmemiz gerektiğini biliyoruz. Bugün ortaya koyduğumuzdan fazlasını yapamazdık. Kazanamadığım için hayal kırıklığı yaşıyorum. Pitstoplarda güzel bir mücadele oldu. Bu yüzden duygular karmaşık.”

“İyi bir seviyede performans göstermemiz gerekiyor. Öğrenmeye devam ediyoruz ve ilerleme tatmin edici ama gelişmemiz gerek.”

Bu hafta sonu takım arkadaşı Vettel’i geride bırakan Webber, takım içi mücadelenin değil rakip takımların durumunun önemli olduğunu belirtti.

Webber: “Eğer ikimiz arasında bir kıyaslamadan konuşmak istiyorsanız son üç yarışta ara kapandı. Ama asıl kıyaslama, rekabetti. Son yarışta yenildik, burada da yenildik”

“Sıkı çalışmamız gerektiğini anlamak için Einstein olmamız gerekmiyor. İstikrarlı olmaya ve öğrenmeye devam etmeliyiz. Harika bir fabrikamız var ve dayanıklılık iyi. Bu yüzden kafamızı öne eğip zorlamalıyız”


Yorumlar

  1. Zor olan zirvesine ulaşmış, yapısı oturmuş bir makineyi daha da ileri götürmektir. Artık işler değişti. Değişmeye başladığından itibaren yükseltiler dağ olmaya başlamıştı onlar için. Diğerleri onları değil kendilerini çözmeye başladılar. Çözümleri sonuç üretir hale getirdiler tabi anca….Mevki koruma savaşı da tatlıdır.:)

  2. Welove_F1 sdsads avatarı
    Welove_F1 sdsads

    bence geçen yıl gelişimde mclarende sınıfta kaldı…

  3. aynısını Vettel'de söylemiş gelişemediği belli ediyor redbull

  4. sanmıyorum gelişimde geç kalmamızın tek nedeni takımın kendisine fazla güvenerekten güncelleme getirmemesi,yada acaba kaynakları diğer sezona ayırmak adınamı böle yapıyorlar hiçbir fikrim yok.Ama bu yarışta gerçeklerin farkına varmışlardır umarım

  5. Ben ne olursa olsun macaristanda özellikle sıralamalarda RB'nin yine 0.6-0.7 saniye önde olacağını düşünüyorum.. öyle bir 2. ve 3. sektör var ki.. redbull için yaratılmış sanki..

  6. Tamda bahsettiğim gibi Redbull birkez daha sezon içi gelişimde sınıfta kaldı. geçen seneki senaryoyu göz önüne alırsak McLaren ve Ferrari iyi bir gelişimde sergilerse son yarışı düşünemiyorum Vettel,Hamilton,Alonso ve Webber'in çekişmesi, buna kalp dayanmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir