Alonso "Kaydettiğimiz Zamanlardan Memnunum"

yazar:

kategori:

Renault takım zor geçen ilk 3 yarışın ardından geçtiğimiz hafta Barcelona testlerinde yaptığı yenilikler ile gelişim gösterdiğine inandığını belirtmişti. Bugünkü testler bir nevi de olsa bunu doğruladı ve takımın pilotları Piquet ve Alonso 2. antrenmanlarda en hızlı 2. ve 3. zamanı elde ettiler.

Alonso "Hafta sonunun ilk günü geçen hafta başladığımız çalışmaları tamamlamamızı sağladı. Bu yüzden farklı ayarlar denedik ve bir çok veri topladık. Ancak pist koşulları geçen haftaya göre çok farklıydı, daha fazla rüzgar ve daha az yol tutuşu vardı. Buna alışmamız gerekiyordu."

"Bugünkü çalışmalardan ve kaydettiğimiz tur zamanlarından memnunum. Ancak yarış için belirleyici olduğundan yarınki sıralamalarda iyi olmayı garantilemek için daha da gelişim göstermemiz gerekiyor." dedi.

Nelson Piquet "Bugünkü çalışmalardan memnunum. Araç iyiydi, bir çok farklı setup denedik ve lastiklerde iyi gelişim gösterdik. Bir çok tur attım ve programımı tamamladım. Bu yüzden gece çalışacağımız bir çok veri topladık. Böylece gelişim göstermeye devam edebiliriz ve sıralamalar için mümkün olan en iyi durumda oluruz." dedi.


Yorumlar

  1. fernando daha iyisine layıksın şansın bol olsun

  2. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    çalışın da bizi güldürmen fernando alonso RENAULT F1 TEAM

  3. çalısın aslanlarım hadı yuzumuzu kara cıkarmayın size guvenyrzz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir