Alonso: "Sıralama Konusunda Hâlâ Eksiğiz"

yazar:

kategori:

İki hafta önce Britanya GP’yi kazanan İspanyol pilot, son 3 yarışta en istikrarlı isimdi; Almanya ve Valencia’da da 2. oldu.

Ferrari’nin son yarışlarda ciddi bir atılım yapmasına rağmen Alonso, özellikle sıralama olmak üzere daha da gelişmeleri gerektipini belirtti.

Alonso: “Performans açısından sezonun ilk başlarına göre çok geliştik ama önceden sıkça söylediğim gibi ileri yönde daha da fazla adım atmamız gerekiyor”

“Hâlâ eksiklerimiz var, özellikle de sıralamada. Yarışta bunu telafi edebildiğimiz doğru ama Monaco, Valencia, Silverstone ve Nürburgring’deki gib grid konumumuza göre 2 sıra atlamak her zaman mümkün olmuyor”

Ferrari pilotu, takımının Macaristan’da yüksek sıcaklık nedeniyle daha da güçlü olacağına inanıyor.

Alonso: “Hungaroring’de daha çok yaz havası olacak ki bu bizim için kötü değil. İngiltere ve Almanya’da yeteri kadar soğuk ve yağmur gördük”

“Bu sadece bizim değil, aracımız için de iyi. Geçen Pazar günkü 13 dereceden daha yüksek bir sıcaklıktan (Araç) kesinlikle daha iyi çalışacaktır.”

“Macaristan GP’nin, Scuderia için de özel bir öneminin olduğunu biliyorum. Bazı harika anıları var, ayrıca Felipe’nin kazası gibi bazı dramatik anılar da”

“Budapeşte benim için de özel. Formula 1’deki ilk galibiyetimi 2003’de burada almıştım. Çok duygusal bir gündü. O hatıra her zaman benimle kalacak.”


Yorumlar

  1. kahinler yine hortladı…

  2. Mehmet.Ferrari avatarı
    Mehmet.Ferrari

    Ne içtiği belli redbul

  3. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    ne diyo bu ? ne içmiş ?

  4. fernandoalonso5 avatarı
    fernandoalonso5

    herkül bi defol git sayfadan allah için sen kimsin lan alonso iteledimi sana

  5. comebacktome avatarı

    alonso gridin en iyi en sağlam aracına bindi haklısın ama yanında webber vardı:D

  6. Alonsonun minardiden geldiğini bilmiyorsun sanırım. Tepeden konmadı Ferrari koltuğuna. Sadece takımını gazlamaya çalışıyor, başka bir şey değil.

  7. başka bir arzun? istersen yerinede pilot koyalım yarışsın dublör mahiyetinde…hem yorulmazsın riskede girmezsin…elinizin altında gridin en iyi en sağlam aracı var…halen eksik var diye sızlanıyorsun…verecen bir kere hrt yi yarıştıracan bak bir daha konuşuyormu…ben ferrari patronu olacam tek laf ettirmem bunlara…bunlar istiyor ki şumi dönemi gibi bir araba…zannediyorlarki sadece arabayla oluyor bu işler…şumi gibi de sürmesini bileceksin…düşünsene şumi alonsoyla yarışıyor ama eşit statüde şimdiki gibi değil…şu yaşında bile onu parmaklarında oynatırdı…kahve içme rahatlığında geçerdi…ama eşit statü…

  8. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    bence macaristan 2011 yarışında sebastian vettel yarış dışı kalacak ve yarışta jenson button ve fernando alonso harikalar yaratacak içime öyle doğuyor kanada da alonso ve hamilton kalıcak demiştim kalmıştı arada sırada böyle hislere kapılıyorum bakalım yine doğru çıkacak mı???

  9. Cok doğru söyledin vettel geri düştüğü yarışlarda iyi süremio aracı vettel polu almadığı sürece kazananlar değişir massa 2008 iyi bi yarış kazancaktı burda ama 3 tur kala patllatı motoru

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Macaristan , grid pozisyonunun önemli olduğu bir pisttir.Bu yüzden Alonso da sıralamadaki eksikliğimize değinmiştir.
    Hava sıcaklığı ve yumuşak lastikler istikrarın devamı için yegane etkenlerdir.

    Macaristan demişken Massa'dan bahsetmeden geçmek olmaz.Tekrar geçmiş olsun.Allah tüm pilotları kazadan esirgesin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir