Ricciardo Geleceği İçin Kendisini Kanıtlamak İstiyor

yazar:

kategori:

Red Bull’un pilot akademesinin bir ürünü olan Ricciardo, ilk iki yarışında çabuk bir gelişim gösterdi ve Nürburgring’deki son sıralama seansında Liuzzi’den sadece 0,025 saniye geride kalmıştı.

Avustralyalı pilot, Red Bull Motor Sporları Danışmanı Helmut Marko’nun kendisine belli bir hedef belirlememesine rağmen çabuk gelişim bir an önce patronlarını etkilemek istediğini fiade etti.

Marko’nun kendisine belirlediği özel hedef sorulduğunda Ricciardo: “Söylemedi. Yarın onu sıralamada geçmelisin veya ona benzer bir şey. Ama ne istediğini aşağı yukarı biliyorum. Er ya da geç daha iyi iş çıkarmam gerekiyor.”

“Kesinlikle bazı sonuçlar almamı bekliyor. Sanırım Tonio’yu sıralamada ve yarışta Tonio’yu geçmemi, Virgin’lerle kapışmamı istiyor.”

“Aynı zamanda Tonio’nun yaptıklarıyla kafamı çok meşgul edemem. Çünkü o zaman asıl odak noktamı unuturum. İlk olarak kendimle ilgilenmem gerek, sonrasında tur dereceleri kendiliğinden gelecektir.”


Yorumlar

  1. Şu ana kadar Ricciardo'dan üstün bir performans görmedik henüz. Ancak araca alıştıkça performansının artacağını düşünüyorum. Gerçekten bir yıldız olacak mı, bunu kestirmek zor.

  2. şu ana kadar iyi gözüktü ama ben jean eric vergne in daha yetenekli oldugunu dusunuyorum

  3. Gerilerde başlaması Ricciardo'nun bence büyük tecrübe edinmesini sağlayacak. Yoksa geçmez hayat Alguersuari veya Buemi'nin koltuğunu kaybetmesini beklemekle. Ricciardo en azından söz konusu pilotlardan birinin kalemi kırılana kadar tecrübe arttırıyor. Kendi hedeflerini gerçekleştirirse belki Red Bull'un herhangi pilotunun geleceğine bağlı olmadan kendi kariyerini de sürdürebilir.

  4. Valla ben hala yanlis zamanda yanlis yerde F1`e sokuldugunu dusunuyorum bu cocugun, umarim kaybolup gitmez en gerilerde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir