Volkswagen 2018'de F1 Düşünebilir

yazar:

kategori:

Auto Motor und Sport’a konuşan Duerheimer: “Şirket, bu endüstrinin ön saflarına geçtğinde 2018’te Formula 1’de olabileceğimizi hayal edebiliyorum.”

“Bunu yapabilecek yeteri kadar markamız var”

Otomobil üreticisi geçen seneki açıklamasında, spora girmeden önce Formula 1’in daha iyi bir imaja ve istikrara ihtiyaç duyduğunu belirtmişti.

2013 motor kurallarında 4 silindirli ünitelerin ilk olarak plana sokulmasında Audi’nin etkili olduğu söylenmişti.

Volkswagen’in markaları arasında Audi, Lamborghini, Porsche, Skoda, Bugatti ve SEAT bulunuyor


Yorumlar

  1. 2018 erken olur,f1 de pedalların çevrilerek yarışılacağı 2058 de girin malum ozaman maliyetler baya düşecektir

  2. Balık baştan kokar…

  3. En azından Türkiye'nin AB'ye girmesinden daha çabuk gerçekleşir.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bekir, bu yorumu 2012 takviminden Türkiye düşebilir haberine yaptın galiba bir yanlışlık olmuş sanırım.
    Bu arada epeydir yoktun hoşgeldin.

  5. alonzomanyaa  avatarı

    girecez, girmek üzereyiz, ha girdiki ha giriyoruz, vazgeçtik… hedef 2023 deseydiniz bari :)))

  6. bence bunlar korkak veya pinti hrt bile olamazlar sanki paraları yok dünya bankası yardım etsinde girsinler artık 2028de

  7. tofaş girer o tarihe kadar, bunlar giremez.

  8. Deli_ Manyak avatarı

    sen yine sesli gülmüşsün ben gülerken koltuktan düşüyordum.. mal bu VW yemin ederim 😀

  9. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    türkiyeden olanı bilmeden konuşmak kolay fakat f1 gerçektende yaranmak zorunda çünkü beernie bu işi beceremiyor modern zamanın şartlarına ayak uyduramıyor ve f1 imajının olması gereken yerde olmasını sağlayamıyor sağlayamadıda.
    şuanda f1 in geliri 500 milyon euro olarak tahmin ediliyor. dünyanın en çok izlenen motor sporlarının zirvesi olan ve insanlara hız dediğinde f1 aklına gelen bir dünyada bu kadar düşük bir gelir akıllara zarar.
    futboldan sonra en çok izlenen organizaasyon bu ise bu kadar az gelir demek f1 i iyi pazarlayamıyorsun demektir. maalesef bu durumda da önemli firmaları buraya çekmek için yaranmak gerek.adamlar şart koşuyorlar f1 e girmek için. halbuki f1 in potansiyeli tam tersi şeklinde fakat bunu değerlendiremiyorlar. f1 kuralı koyacak büyük firmalar girmek için can atacak. olması gereken bu. f1 in potansiyeli çok yüksek. bernie artık yaşlandı bu işi bıraksın.

  10. Son zamanlarda bende bu kadar guldugumu hatirlamiyorum,adamlar reklam için f1 i her firsatta kullaniyorlar…

  11. Sinan Bozok kardes yorumun 10 numara aynen katiliyorum ve vw grubundan bir cacik bile olmaz bunlar hikaye bu grup kadar cok markayi elinde bulunduran sadece gm du oda ekonomik krizde uctu gitti ama vw grubu harbi cok uyanik ve iyi yonetiliyor sirf mercedes ve bmw ye kafa tutalim diye guzelim markalari bile vw yaptilar sadece dis gorunusleri farkli gidin bir audi alin a8 den a1 e kadar boyutlari haric ic goruntusu neredeyse biribirinin kopyasi buna Q sinifi ve spor sinifta dahil vw nin kendi araclari ayni seat skoda hatta ve hatta lamborghini ve bugattide bile ayni bu grubun amaci uygun fiyata cok arac satip kazanmak zaten audi Q5 A6 A4 vw golf polo cady kendi kategorilerinde avrupada uzak ara onde seat ve skodada satislarda hicde fena degil kisacasi vw grubunun degil f1 i dusunmesi aklindan bile gecirecegine inanmiyorum hikaye bunlar

  12. aile aracı arıyorum, SW veya en kötü HB olması gerek. Porsche alacak kadar kafayı yakacak olsam hiç düşünmez bir 68 camaro filan alır özüme dönerim.

    Porsche Cayman S sürmüştüm 3km kadar 🙂 Güzeldi.

  13. Passat alıcak paran varsa, bir tane eski Porsche boxer alsan bence daha iyi olur. Tabi zevkler renkler tartışılmaz ama Alfa station nerde Porsche nerde yani.

  14. Hahahahahahahahahahaaaahahaaa !

  15. gönderecem az kaldı. Arka çeker birşeyler bakayım diyorum BMW ve Mercedes'ten başka seçenek yok. Bunlara da para yetmiyo, en azından yeni modellerine. Yine Alfa Romeo'ya dönecem gibi. Station Wagon Alfa getirseler türkiyeye hiç acımayacam alacam da yok işte. 159 düşünüyorum.

  16. daha sutlamadinmi o highline i sen? 🙂

  17. Başlığa sesli güldüm 🙂

    Bizim avrupa birliği için başlattığımız müzakereler geldi aklıma .

  18. şu vw f1 haberleri baydı artık, mümkünse bu haberleri görmezsek çok iyi olacak…

  19. Hic dusunmesinler, sirf onlar F1 e girsin diye devrim niteliginde motor kurali degistirdiler, bu donemde giremedilerse daha giremez korkak VW grubu F1`e, hadi yaylanin canim, sizden bi halt olmaz, sadece 5 sene dayanan otomobillerinizle anca musteri kaziklamayi bilirsiniz siz, korkak herifler..

    Bunlari gorunce oncelikle Mercedes`e sonra Renault`a sapka cikariyorum, helal olsun size..

    Not: Ferrari alinmasin onlar F1`in sahibi gibi zaten 🙂

  20. Öffff bi gidin yaw

  21. Biraz erken mi olmuş ne 2028 olmalıydı.

  22. Torunum görür artık…

  23. audinin şu 4 silindir mevzusuna sebep olup üzerine sonra da spora girmekten vazgeçtiğini gördükten sonra markaya karşı kin duymaya başladım. bir daha VW grubu araç alırken iki kez düşüneceğim. Passatı da satacam 🙂

  24. birisi Porsche yi şu gruptan kurtarsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir