Hamilton: "Hafta Sonuna Yukarılarda Başlamak Harika"

yazar:

kategori:

Son yarışı kazanan Mclaren pilotu, Macaristan’da ilk gün gerçekleştirilen 2 antrenman seansını da ilk sırada tamamlayarak hafta sonuna iyi bir başlangıç yaptı.

Hamilton “Hafta sonuna üst sıralarda başlamak harika hissettiriyor. Nurburgring’e göre daha normal bir cuma günü geçirdik bu yüzden oldukça mutluyum. Araç yakıt yüküyle dengesine bakarsak oldukça rekabetçi görünüyor.”

“Ancak cuma günü çok fazla kapılmamak lazım. Pist farklı olabilir, aynı şekilde sıcaklıklar da. Bununla birlikte Almanya’daki performansa sahiptik bu da cesaret verici.”

“Fabrikadaki çalışanlarımız çok sıkı zorluyorlar. Bu hafta sonu bir kaç güncellememiz vardı ve bu kadar kısa sürede onları yetiştirmek harika bir başarı.” dedi.

Jenson Button “Sorunsuz ve iyi bir gündü. Oldukça iyi sürüşler yaptık ve çok iyi ayar çalışmaları yaptık. Bu yüzden iyi bir gündü. Araçtaki ilerleyişimizden çok mutluyum.”

“İlk ve son sektörde güçlüyüz. İlk sektörde ben en hızlı olandım. Lewis ise son sektörde en hızlı isimdi. Eğer sektörleri toplayabilirsek oldukça iyi görünüyoruz.”

“Hungaroring’de sürüşten keyif alıyorum. Bir kaç ayar düzenlemesiyle rekabetçi olabiliriz. Galibiyet mücadelesi vermeyi umuyorum ancak bunu düşünen tek sürücü ben değilim. Ferrari ve Red Bull da iyi görünüyorlar. Bu, Formula 1 için harika.” dedi.


Yorumlar

  1. Gayet iyi McLaren kendine gelmeye başladı en sonunda. Aracı anlamaya başladık belliki. Hava da soğuk olursa on numara olur ozaman.

  2. Araç yakıt yüküyle dengesine bakarsak oldukça rekabetçi.

    güzel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir