Alonso, Galibiyet Mücadelesi Verebileceklerini Düşünüyor

yazar:

kategori:

Britanya’da kazanan ve Almanya’da da ikinci olarak Ferrari’nin geliştiğini gösteren Alonso, son 2 yarışta kazandıkları momentumu koruyabileceklerini düşünüyor.

Alonso “Oldukça yakın olacak ve bu bizim için iyi haber. İlk yarışlarda kazanabileceğimizi düşünemezdik. Onlara yakın olmak için podyumlar kazanmaya çalıştık.”

“Limsi ise son 2 yarıştaki gibi yarışlara yaklaşacağız. Sıralamalarda ilk 5’te olabiliriz ancak 1. 2. ya da 4. de olabiliriz. Kimin pol pozisyonu mücadelesi vereceği çok açık değil.”

“Yarışta da Nurburgring’de olduğu gibi yukarıda olabiliriz. İlk 3 takım arasında çok yakın mücadele olacak.” dedi.


Yorumlar

  1. kritik nokta yarın sıralamalar olacak ve bn vettel'in momentumu geri kazanacağını düşünüyorum..pole de başlarsa ve ilk virajı da önde döndüğü takdirde kazanma adına bir sorun yaşayacağını sanmıorum, pit ekibinin de tekrar form kazandığını düşünürsek yarın polü aldığı takdirde tekrar 3.5 yarışlık fark yapacağına inanıyorum..

  2. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Umarım bu hafta kazanırsın matador!

  3. Sıralamalarda en iyi 3 pilot arasına girebilirse yarışı kazanma ihtimali çok yükselir.Ben yine Hamilton – Alonso mücadelesi bekliyorum.Sonuçta ŞU ANKİ ŞARTLARDA pistteki en iyi 2 pilot kendileri.Altlarında da en iyi olmasa bile mücadeleci araçlar var…Alonso'nun Macaristan'da kendinden de bir şeyler eklediğini düşünürsek ve Hamilton'un agresifliğini ele alırsak galibiyete en yakın iki isim gibi gözüküyorlar.Vettel'de her ne kadar bu iki pilot kadar yetenekli olmasa bile altında pistteki en iyi aracı bulunduruyor.Sıralamalarda ilk çizgide yer alırsa podyum mücadelesi verebilir.Schumacher'den de üstün bir performans bekliyorum.

  4. ilk 3 takım eksi massa oluyor genelde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir