Vettel: "Kendime Güvenim Geri Geldi"

yazar:

kategori:

Geçen hafta sonu sezonunun en kötü sonucunu alan şampiyona lideri, bugün ilk cebe geri döndü ve bu sene kendisinin 8. pole pozisyonunu elde etti.

Vettel: “Bizim için çok iyi bir seans olduğunu düşünüyorum. Dün bu adamlar (McLaren pilotları) bizden biraz daha hızlıydı. Görünen o ki biz doğru olanı yaptık ki bu sabah (araç içinde) çok daha rahattık”

“Sonuçtan memnunum. Geceleyin araçta çok şey değiştirdik. Çocuklar çok sıkı çalıştı ve pek uyumadılar. Bugün böylesi bir sonuç almak, onlara teşekkür etmenin en iyi yolu”

“Güvenimi geri kazandım. Bugün araçta kendimi çok daha rahat hissettim. Şimdi yarını dört gözle bekliyorum”

Red Bull, yasaklı saatlerde çalışma izni hakkından ilkini bu hafta sonu kullanmıştı. Alman pilot, bunun karşılığını gördüklerini ifade etti.

Vettel: “Sanırım otellerine sabah 5’te gittiler. Hemen farkı hissettim ve daha mutlu oldum. Eğer daha mutlu iseniz, genellikle araç daha iyi olduğundandır. Eğer kendinize güvenirseniz, performansınıza kendinizden daha fazlasını ekleyebilirsiniz”

“Bu yüzden iyi bir işaret, yarınki yarış için de çok önemli olduğunu düşünüyorum. Aracın dengesinde sıkıntı yaşarsanız, belli sınırlarda kalırsınız ve araç üzerine çalışırsınız. Biz de öyle yaptık ve aracı geliştirdik.”


Yorumlar

  1. Sanırım yaşından mütevellik herşey iyi gitmediğinde moralsizliğe boğuluyor. Onun geleceğinde ve bundan sonra ki sezon bölümünde en büyük sorun bu. Her zaman tek bir çizgi olan beyni kurgulamadan bebek Schumi olması imkansız.
    Ama çifte şampiyonlukla başlayabilir herşeye. Başarılar olgunluğu getirir.

  2. Massayı geçmek içinde pitdeki çocuklardan faydalanmıştı,çocuklar gece güzel çalışmışlar.Yarın pek şansı yok gibi,hunter onu avlayacaktır.

  3. valla rakipleri için tur zamanı, performansı flan hepsi şu anda korkutucu ama bnce en büyük çekincelerinin bu cümlesi olması lazım, bu adam güvenle beraber yenilemez oluyor..

  4. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    RedBull çalışanlarıda maşallah arı gibi çalışıyor,
    Vettel'in günlerdir uyarı nitelğindeki çabası sonuç verdi,
    helal olsun be sana "baby Schumi"

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir