Button: "Sıralama Son Zamanlardaki Sorunumdu"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, son yarışlarda zorlu sıralama seansları geçirdi ve son 4 yarışa ilk iki çizgiden başlayamadı.

Monaco’dan bu yana en iyi sıralama sonucunu elde eden Button, bugün pole derecesinden sadece 0,2 saniye uzakta kaldı.

Button: “Sonuçtan gayet memnunum. Bir turun ardından her zaman şu veya burada biraz daha kazanabilirdim dersiniz ama dürüst olmak gerekirse oldukça iyi bir turdu. 3. olduğum için mutluyum”

“Son zamanlarda sorunum buydu. Bunu da yarışlarda telafi etmesi çok zordu. Bu konumda olmak güzel. Umarım yarın oldukça iyi bir mücadele ortaya koyabiliriz”

İngiliz pilot, gece yapılan ayar değişikliklerinin aracı sıralamada çok iyi hale getirdiğini ve yaklaşık 0,5 saniye kazandırdığını ekledi.

Button: “Gece bazı ayar değişiklikleri yaptık ve araç bu sabah oldukça iyi duruma geldi. Sırama esnasında da biraz oynama yaptık ve son sürüşte durum iyiydi. Aracın ön kısmında biraz ayar değişikliği ile öndeki tura göre yarım saniye kazandık”

“Başlangıç yerimden memnunum; daha çok lastiklerden. Nasıl bir strateji belirleyip zafer için ne yapabiliriz göreceğiz”


Yorumlar

  1. katılmıyorum bence kim iyiyse o kazansın button yarışı kazanma şansına sahipken hamiltona kolaylık göstermesiyle gelen galibiyettense bileklerinin hakkıyla kazandıkları galibiyetleri tercih ederim hamiltonu da geçsin vetteli de tabi geçebiliyorsa startlar çok kritik

  2. Button iyi sürmüşsün bravo. Aman diyeyim kalkışta Lewis i geçiyim deme. Vettel alır yarışı ozaman. Çünkü Lewis yarışa göre ayar yapmış Cumadan sonra bence. Sektör zamanları ve demeci onu gösteriyordu sanki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir