Mclaren Pilotlarının Şampiyonluk Umutları Artıyor

yazar:

kategori:

Vettel’in şampiyonadaki rahat liderliği devam etse de Alman sürücü son 4 yarışta sadece bir galibiyet alabildi ve rakiplerinin hızları daha da arttı.

Button “Benim için durum biraz daha zor. Son 2 yarışta dayanıklılığın bugünlerde çok iyi olması beni kötü etkiledi.”

“Yarış dışı kalmak kötü oluyor ve sanırım Sebastian benim iki katım kadar puana sahip. Ancak bu pes edeceğim anlamına gelmesin. Zorlamaya devam edeceğiz ve ne olacağını asla bilemezsiniz.”

“Son 4 yarışta sadece bir tanesini kazandı bu yüzden umut var ve her yarışta en iyi sonuçları almak için zorlayacağız. Ardından sezon sonunda ne olduğunu göreceğiz.” dedi.

Hamilton “Çok uzun bir sezon olacak. Takım yaptıkları şeyleri Jenson’la beni dikkate alarak yapıyor ve önümüze sunduklarıyla en iyi puanları almamızı istiyor.”

“Söylediklerimizi ve yaptıklarımızı motivasyon kaynağı olarak görüyorlar ve her zaman doğru şeyleri söyleyemediğimiz zamanlar oluyor. Ancak bazen son yarış gibi yarışlar çıkararak onların çalışmalarına cevap veriyorsunuz. Öyle olunca daha değerli oluyor bu yüzden sıradaki adım için zorluyorlar.”

“Bunu başardığımız için mutluyum. Tüm takım bu sene yarışlar kazanacağımızı söylüyorlar ve takımdaki herkes mümkün olduğu kadar fazla zorluyor. Bu da iyiye işaret.” 

“Zorluyor ve gelişiyoruz. Bunu görmek harika. Burada mücadelenin içerisinde olduğumuz için çok mutluyuz.”

“Bazen Red Bull ile Ferrari’lerin arkasındaydık, şu anda onları ayırıyoruz. Bunun yanında Jenson’la birlikte Ferrari’lerin önündeyiz.”

“Takım çok zorluyor ve güncellemelerle birlikte aracı sürmek daha güzel. Bunun üstünde çalışmaya devam edeceğiz ve umarım sezonun geri kalanında böyle olur” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yusuf  Hitay avatarı

    zor o iş. japonya gibi pistlere geçildiğinde, ferrari ve redbull tekrar önümüzde olacaklar bu tempoyla. ancak önümüzdeki uzun haftalık ara ne getirir bilinmez. vettel aklını kullanırsa güle oynaya şampiyon olur.

  2. şampiyonluk için ferrariye ihtiyacımız var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir