Pirelli, En Sert Lastiği Rafa Kaldırıyor

yazar:

kategori:

Paul Hambery, bu tür lastiğin büyük ihtimalle daha kullanılmayacağını açıkladı. Bu açıklama, sert lastiği kullanma konusunda sorun yaşayan Ferrari için iyi haber olabilir.

Hambery “Sert lastiği bir daha göreceğimizi sanmıyorum. O muhtemelen çok sertti ve orta sert lastikler agresif pistlerde bile yeteri kadar dayanıklı görünüyor. Bu yüzden sert lastiğe döneceğimizi düşünmüyorum.” dedi.

Hambery, sert lastiklerin gelecek sene de dönmeyeceğini ve muhtemelen orta sert ile yumuşak hamurların arasında yeni bir ürün çıkaracaklarını söyledi.


Yorumlar

  1. bırakın şu tartışmalrı sonucta herşey pisttte oluyor bırakın pistte yarışsınlar

  2. bana bak lan bir daha bana küfür ettiğini duyarsam bir telefonuma bakar kanına ekmek doğrarım senin. anladınmı lan beni hıyar ağası.

  3. 05Alonso| Ferrari vs McLaren-ending avatarı
    05Alonso| Ferrari vs McLaren-ending

    E biraz anlasınlar değil mi Ferrari' nin büyüklüğünü 🙂 E tabii bir de Ferrari' nin sert lastiklerle aracı çalıştıramayıp bu işlere başvurmuş olabilitesi var. Eğer sizin dediğiniz gibi baskı varsa.

  4. ovvv niye sinirlendin reis.ama orta sertlede lewis daha hızlıydı yumuşalara göre farkı da açmıştı

  5. helal sana ferrari yine büyüklüğünü gösterip işe el attın! daha öncede dedim bu takım ferrari istediğini istediği zaman alcak bir takım.canı ister kural değiştirir! canı ister kural bozdurur! canı istesin pirelliden kendine has lastikleri yaptırır.varmı bunları yaptırabilecek bir takım daha varsa bir tane gösterin bilelim.eminim istesin geriddeki bütün pilotları satın alır alonsonun ikinci pilotu olarak yarıştırır.her yarış biri her yarış biri.önlarda oh bu haftasonu sıra bana geliyor diye sevinir.hatta o kamyoncuyu bile arasıra getirebilirler. yeterki istesinler.

  6. rocco junior avatarı

    Ayrıca ben Alonsocu değil Ferrari fanıyım şunu bir öğrenemedin gitti bunca zaman.Ya yorumları okumuyorsun ya dünyadan haberin yok sadece cevap vereyim de nasıl olursa olsun.Bazen yalan yanlış bilgiler.Öğreneceksin ama sende öğreneceksin.Adama kamyoncu demem senin niye bu kadar zoruna gidiyor onuda anlamadım daha öncede bu terimi kullandığımda yine havuza atlar gibi atladın acaba sende bir etkisi bir izi mi var bu lafın?Kötü bir anın falan kamyoncularla yada kimiye sempatin var yediremiyor musun

  7. rocco junior avatarı

    hem kamyoncu dediysem seni ne ilgilendirir yaran var gocunuyor musun?habere yorum yapmak için sırf bunu söylemek için mi geldin?yoksa sende eski bir kamyoncu hayranı mısın

  8. rocco junior avatarı

    bize etki bıraktığı yok arkadaşım size alonso asıl etkiyi yaratan her haberde adını anıp yorumlar,sürekli hakaretler vs.. ben arkadaşın onun fanı olduğunu bildiğim için yazdım understood?

  9. Bu kamyoncu alonsocularda çok etki bırakmış Kimi çok büyüksün dostum. :))

  10. rocco junior avatarı

    fark mı yedik nasıl izledin nerenle izledin?3sn farkla bitti yarış.kaldı ki soğuk havaya rağmen.sıralama turlarında da aman aman bir fark yoktu yoksa sen içiyormusun yarışı izlemeden evvel kafan mı güzeldi

  11. rocco junior avatarı

    Senin kamyoncu o Fia = Ferrari'de şampiyon oldu

  12. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Birileri Pirellinin bu kararı ile Ferrariyi şampiyon ilan etmeye kalkmasın.Pirelli sizlere görmek istediğiniz Ferrariyi İspanyada seyrettirdi doymadınız mı?Aynı filmi ingilterede de seyrettirme niyetindeydi ama olmadı.Redbull malı götürmüş , iş bitmiş şampiyon belli olmuş.Bu saatten sonra yasaklasan ne olur ya da her yarışa pamuk kadar yumuşak lastik getirsen ne olur.
    Pirellinin bu açıklamaları Ferrariyi bağlamaz.Ferrari kendi işine bakmaktadır.İngiltere öncesinde ağlayanlarla karıştırmayalım lütfen.

  13. Orta sertlerde bile yavaşsınız.Nurburgringte gördünüz işte orta sertlerden sonra nasıl Hamiden fark yediğinizi

  14. nihayet beklediğimiz karar, yine bizi haklı çıkardığın için teşekkürler pirelli. daha düne kadar çok fazla pit stop oluyor bunu azaltmak adına lastikleri bir miktar sertleştireceğiz diyen pirelli şimdi dansöz gibi kıvırmış durumda. aynende düşündüğümüz gibi oldu, sezon ortasına kadar dayanabildiler.

  15. Önce egsoz beslemeli difüzörlerle adamlara ayar çek.sonra 2012 de periskop tipi egsozları getiriyorsun
    Sonra sertleri yasaklıyorsun kazanan hep aynı taraf. = F.errari İ:nternational A.sistance

  16. şimdi herkes başlar ferrari için falan filan … barcelona da herkesin bu lastikten ''ölüm'' diye bahsettiğinin ne çabuk unutuyorlar . bu lastiğin kullanılacağı yarışlar yaklaşınca adamlar karar alıp açıklama yapmış işte , yerinde karar gibi duruyor .

  17. Ne o yukardan baskımı yediniz yoksa

  18. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Ferrari zaten sert lastik sorununa iyiden iyiye eğilmiş ve güzel neticeler alındığını belirtmişti.Bu lastikler en son İspanyada kullanıldı.İngilterede de kullanılacaktı ama yağmurdan dolayı zorunluluğu kalkmış oldu.Tabi biz de ispanyadan beri Ferrarinin bu sertlerde ne kadar gelişim yaşadığını göremedik.

  19. Yavaş yavaş dönmeye başladılar daha durun ilerleyen sezonda neler olacak.

  20. Bunlar da ne yapacaklarını şaşırdı. Sert, Yumuşak ve Süper yumuşak yapın bitsin. Hamur gelişimini de bu seneden sonra dondurun ki takımlar lastiklere göre araç üretebilsin. İşleri güçleri ortalığı karıştırmak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir