Türk Yetkililer 2012 İçin Umutlu

yazar:

kategori:

Gelecek sene öncesinde açıklanan ilk taslak takvimde Türkiye GP yer almış ancak Bernie Ecclestone’nun yarış sayısını 20’ye düşürmesi Türkiye GP’nin takvimden düşmesine neden olmuştu.

İstanbul Ticaret Odası KOBİ Şube Müdürü Ferruh Gündoğan, Autosport’a yaptığı açıklamada yarışı tutma konusunda umutlu olduklarını söyledi.

Gündoğan “Kesinlikle 2012 Türkiye GP konusunda umutluyuz ancak bu devam etmekte olan görüşmelerin sonucuna bağlı olacak.”

“Açıkçası kesinleşmiş 2012 takvimi yayınlanmadı. Türkiye Spor Bakanlığı ile FOA arasında görüşmeler devam ediyor. Türkiye GP’nin bu fırsatı teptiği çok zor söylenebilir.” dedi.

Gündoğan ayrıca yarışın ülkede kalmasının önemini yetkililere anlatmaya çalıştığını ve gerekli alternatik tekliflerin hazırlandığını söyledi.

 


Yorumlar

  1. mclarenfangirl avatarı
    mclarenfangirl

    Ya hadi ama ödeyin şu parayı bitsin adam gibi reklam yapın millet gelsin herkes görsün ne kadar iyi bir organizasyonumuz olduğnu.

  2. Muammer UYAR avatarı

    Avrupa ekonomik kriz ve isyanlarla boğuşurken Bahreyn misali…Türkiye gibi istikrarlı ve karmaşadan uzak ülkede yarış yapmazsan….

  3. Daily Express gazetesine konuşan Bay E; 2012 sezonunun 21 yarış olabileceğini söylemiş. Herhalde bizimkiler paranın ucunu biraz göstermiş olacak ki adam hemen hallederiz ayaklarına geçmiş 😀

  4. gfldşhkjds avatarı

    bernie 1 güne unutur hafıza yenilemesi 😀 26 milyonu unutsa da iyi olur 😀

  5. rafaelnadalııııhhhh avatarı
    rafaelnadalııııhhhh

    tamam tamam siz istiyorsunuz ama nadal ın fikrini sormadınız

  6. böle yüzlerce haber çıktı, hani? nerede?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir