Massa "Hepsini Bir Arada" Yapamadı

yazar:

kategori:

Felipe Massa bugün İspanya’da yapılan sıralamalarda 3. sırada kaldığı için üzüldüğünü ancak yinede yarış için umutlu olduğunu söyledi.

Massa "Son denememde turumu tam olarak iyi gerçekleştiremedim. İlk denememde bunu başardım ancak bu biraz erkendi, bu yüzden bu üzücü. Böylesine rekabetçi bir günde 1-2 salise yada küçük bir hata bir kaç sıra kaybetmenize neden olabiliyor. Ancak yine de iyi ve yarın için iyi bir aracımız var ve ilginç bir yarış olacak." dedi.

Son denemesinde ilk 2 sektörde hızlı olan Massa eğer 7. virajda daha fazla patinaja neden olup virajda zaman kaybetmeseydi pole alabileceğini düşünüyor.

Massa "Çok az kaybettik ve belki de bu pole için mücadeleme neden oldu."

"7. virajda biraz patinaj oldu ve yavaş virajlarda iyi olamadım. Bu biraz aldatıcı ancak bu işler böyle oluyor. Böyle bir rekabette böyle kaybetmemelisiniz." dedi.


Yorumlar

  1. q2'de atılan turlar 3-4 turluk benzinlerle atılıyor hızlı turu attıktan sonra tekrar tur atacak benzin ya var ya yok gibi bişey. şimdi burada kimi o turu deposunda 10 turluk benzin varmış da atmış gibi konuşmanın anlamı yok. tekrar çıksa daha hızlı tur atacağı ne malum zaten boş depoyla atıldı o turlar. q3'teki gibi her atılan tur bir öncekinden daha hızlı olacak gibi bir durum yok q2'de, bunu bilmediğini hiç düşünmemiştim 🙂 bilmem anlatabildim mi??

  2. Sinan Şahin avatarı

    q2 yi felipe aldı ama bu bölümün son kısmında kimi ve kubica piste çıkmadı. bilmem anlatabildim mi? :))

  3. bir rai taraftarı olarak bunları massa için mi söylüyorsun?? rai'nin söylemediği yerlerde de zaten siz bahane buluyorsunuz en meşhuru da ''şanssızdı'' diye. felipe'ye sormuşlar turunu o da sebebini açıklamış ne var bunda? moron gibi ne söylediği belli olmayan bir takım kelimeler gevelese daha mı mutlu olacaktık?

  4. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    söyle olsaydı böyle olsaydı gibilerinden lafları söylemeyen fazla pilot yok…

  5. her bir sıralama sonrası şöyle olmasadı böyle olmayacaktı belki birinciydim vs.vs.. çook duyduk bunları massadan.o zaman her pilot çıksın desin şu hatayı yapmasaydım böyle olmazdı diye.

  6. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    bu adam kendini ferrari pilotu gibi hiç gösteremediki

  7. gökay kara avatarı

    ecem sende bi alonso antipatisi var bunu da her yere yazma sende antipatik oluyosun
    massa ii iş çıkardı elinden geleni yaptı asıl işi yarın… bakalım 2007 alonso dışarı taşmıştı şimdi kim taşacak:)(: bence massa alonso(hafifse) ve kimi startı izlemeyeli çok oldu ve çok heyecanlı olacak…

  8. ayşegül kılınçer avatarı
    ayşegül kılınçer

    ewet ecem gönlünden geçtiği gibi olsun ama aynı yorumları farklı haberlerin altına tekrar tekrar yazmaktan sıkılmadınmı

  9. umarım massa alonsoyu yarın startta gecer.. ve kimi de 1. olur tekrar bir duble yaparlar.. alonsoo ewt iyi bir sıralama turu cıkardı ama biir daha tekrarlayabilceğini sanmıorum..
    forza kimiiii
    forza ferrari!

  10. tolga soydan avatarı

    o ufak hata olmasa 1-2 olucaktık.olsun starta felipe temiz tarafata alonsoyu geçebilir.geçen seneki gibi temas olursa :D:D

  11. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    massa yarın yine iyi işler yapacaktır

  12. son turun son sektöründe hafif arkadan kayma bize biraz zaman kaybettirdi ancak tahminim orayı hatasız geçse de hemen hemen 2 nci olacaktı, poleyi almasına yine de yetmeyecekti zaten. rai çok güzel bir tur attı. pistin temiz tarafından 3 ncü kalkmak da gayet güzel, bu sefer pole olmadı ne yapalım :)) ayrıca felipe q2'nin en hızlı turunu attı bugün, bakalım yarınki fazladan 1 turluk benzin yükü kimin deposunda.. çok keyifli bir yarış olacak gibi inşallah..

  13. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    tebrikler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir