Raikkonen "Start Hayati Olacak"

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, bugün Fernando Alonso’nun 0.091 sn önünde pole pozisyonunu aldıktan sonra aracının kontrolünden çok daha memnun olduğunu söyledi.

Fin pilot bugünkü pole pozisyonu ile bu sene ilk defa ilk sıradan yarışa başlayacak ve bu onun kariyerindeki 15. pole pozisyon zaferi.

Raikkonen "Sıralamalar oyunun bir bölümü ancak puan alacağımız bölüm yarın. Geçen sene yarışı tamamlayamamıştık. İyi bir start aldığımız sürece yarışta iyi bir performansımız olması gerekiyor."

"Kendimize güveniyoruz. İlk bir kaç virajın temiz geçmesi gerekiyor ve daha sonra pozisyonumuzu korumaya çalışacağız. Bu görevi tamamlamak için en iyi pozisyon." dedi.

Fin pilot ayrıca aracında eskisine oranla daha rahat olduğunu söyledi.

Raikkonen "Son yarışlarda olduğundan daha memnunum aracımdan ve çok iyi çalışıyor gibi görünüyor. Setupda biraz değişiklik yaptık, bunu testlerde denedik ve işe yaradı. Bende iyi his uyandırdı ve çalıştı. Şu ana kadar iyi bir hafta sonu oldu."

"Burası biraz aldatıcı ancak yine de hoş bir pist. Bazı bölümleri değiştirdiler ve eğer geniş dönerseniz durum zorlaşabilir." dedi.


Yorumlar

  1. Çeşitli varsayımlar üzerine burda yorumlar yapıyoruz güzel ama bazı gerçekleri göz ardı etmeyin. Bmw Hala Büyük bir tehdit. Tek gerçek en hızlı olan takım Ferrari. Go Kimi Go Massa! Ayrıca Adamımı Tebrik ediyorum =)) Harika Bir Turdu.

  2. mehmet saykın avatarı
    mehmet saykın

    massa yarın sipin atmassa

  3. bence 1.kimi 2.massa 3. alo. olur tabiii ferrari için herşey yolunda giderse bişe sölemek zor aslında normal şartlarda böle bitceğini düşünüyorum yanii umarım böyle olurr..!
    go kimi goo

  4. start olaylı olmazsa şaşarım .massa 3. alonso 2.

  5. Geçen seneki gibi biraz olaylı ve heyecanlı start izleyebiliriz.

  6. Her sene yarış dışı kalacak diye bir bir sey mi var.

  7. yarın herşey olabilir geçen sene elektronik arızadan dolayı yarış dışı kalmış o yüzden kimse emin olmasın..

  8. umarım yarın ferrari duble yapar.. ! 1. kimi 2.massa olmak üzere :))

  9. tolga soydan avatarı

    Yürü Be KiMi 😀

  10. canım benimm süpersin tebrik ediyorum senii!
    forza kimi
    forza ferrari !
    alonsoda biraz sevinsin dimi ama :))

  11. rai'yi bu kusursuz pole turu için tebrik ederim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir