Trulli Geleceği Konusunda Panik Yapmıyor

yazar:

kategori:

Sezonun ilk bölümünde hidrolik direksiyonu ile sıkıntılar yaşayan Team Lotus pilotu, Almanya GP’de koltuğunu Karun Chandhok’a vermiş ama daha sonra yeni direksiyonuna kavuştuğu Macaristan’da tekrar geri dönmüştü.

Yeni anlaşma için takımıyla görüşme halinde olan Trulli, sezonun geri kalanı için iyimser ve gelecek konusunun şimdilik aklını karıştırmasına izin vermyior.

Trulli: “Her zaman söylediğim gibi, geleceğim konusunda panik yapmıyorum. Çünkü ilk olarak hızlı olmam gerekiyor, ikincisi de motive olmalıyım”

“Bu yüzden şimdi benim için her şey çok farklı. Her şey daha aydınlık görünüyor. Geleceği gerçekten düşünmüyorum. Şu andan itibaren bir şeyler yapmak istiyorum, sonra ne olacaksa olacak.”

“Muhtemelen önümüzdeki haftalarda bazı açıklamalar olacak. Ama şu anda işlerin gidişatından memnunum. Sadece işime, takımıma ve alacağım sonuçlara odaklanmam gerekiyor. Yaptığım işten keyif almak istiyorum. Çünkü önceden çok fazla keyif almıyordum”

İtalyan pilot, aracının direksiyonundaki sorunlar nedeniyle kendi kabiliyetleri konusunda da şüpheye düştüğünü itiraf etti.

Trulli: “En kötüsü Silverstone’ydi. Ortalarda yoktum. Silverstone’de araca bindiğimde nerede olduğumu veya sınırların ne olduğunu bilmiyordum”

“Hissetmeye çalışıyordum ama herhangi bir şey hissetmiyordum. Kontrol bende değildi. Bazen sorarsınız ‘Bu ben miyim?’ diye ve bu soru işaretleri oluşur. Bu yüzden en azından kendi adıma mutluyum”


Yorumlar

  1. Barichello ve Trulli artık bıraksanızda yeni gençleri görsek diyorum.

  2. aman sen panik yapma zaten. sakin sakin sür 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir