Alonso Massa'yı İstiyor, Hamilton'a Sıcak Bakıyor

yazar:

kategori:

2006’dan beri Ferrari adına yarışan Massa’nın anlaşması bu sene bir sene daha uzatıldı ve mevcut anlaşma gelecek sene sonunda bitecek. Ancak Massa’nın adı sürekli olarak takımdan gönderilecek şeklinde anılıyor. Bunun yanında zaman zaman Lewis Hamilton’un Ferrari’ye katılabileceği söylentileri basında yer buluyor.

Alonso “Felipe’den çok mutluyum ve daha uzun yıllar onunla olmak istiyorum.” dedi ve Hamilton söylentileri üzerine “Bir başka sürücü gelecekse de sorun olmaz. Takım için aynı şekilde çalışırız.”

“Eğer Hamilton gelirse yine aynısı olur. Bir başka takımda takım arkadaşı olsaydık daha temiz ve gerçekçi bir mücadelemiz olurdu.” cevabını verdi.

 


Yorumlar

  1. Bunu ayık kafayla mı yazdın acaba çok merak ediyorum.

  2. bence hamilton gelirse gelsin MASSA 'nın ALONSO 'ya yol verdiği gibi HAMİLTON 'da yol verir bir şey değişmez eğer HAMİLTON yol vermesze ALONSO 'dan dayağınıda yer tabikide…

  3. çok güzel konuşmuşsun birader ama falonsocular kabul etmez

  4. Ulan Falonso senı tanımasam gözlerim yaşaracak nasıl olduda böyle konuştun sen? anlayabilmiş değilim duello istiyorsun düpe düz şaşkınlık içindeyim…

  5. "And if Hamilton comes, the same. If we were team-mates in another team it would be a much cleaner and real fight.”

    zaten hep arkadaşlar haklı editörler haksız. herkes ne anlaması gerektiğini iyi biliyor aslında. ya da bu lafları söyleyenleri hiç eleştirmeyiz tam olarak ne demek istediği konusunda. neyse polemiğe gerek yok bu konuda.

  6. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    webberin bir yerde olduğu yok webberi takım engelliyor sen bu sezonun başından beri webber ve vettelin aracının eşit olduğunu mu düşünüyorsun özellikle sezonun ilk yarışlarında redbull webberi sadece arkadakilerden puan çalsın diye takımda tutuyo redbull vetteli bişey zannediyor ve tamamen onun üstüne oynuyo

  7. FAster Inside avatarı

    abdullah bey yanlış anlamayın ama arkadaş haklı "Eğer Hamilton gelirse yine aynısı olur. Bir başka takımda takım arkadaşı olsaydık daha temiz ve gerçekçi bir mücadelemiz olurdu." cümle böye yazılınca, şuan ki takım olan ferraride takım arkadaşı olursak pek te temiz ve gerçekçi bir mücadele olmaz anlamı var, cümlenin başına "mclaren" koyulmazsa çok farklı anlamların çıkması gayet normal, bu ikilinin mclarende yaşadıklarını bilmeyen biri cümleyi okusa, demekki ferraride gerçekçi bi mücadele olmayacak demek istediğini sanır.

  8. Bu iki pilotu tekrar takım arkadaşı olarak görmek sadece hayaldir. her nekadar son zamanlarda bunun sorun olmayacağından bahsetselerde ikiside birbirlerinden pek hazetmiyorlar. ve ikiside takım arkadaşı olmayacağı için bu açıklamaları yapmaktanda gocunmuyorlar. Domenicali; Yakın zamanda Lewis'in Ferrari'ye geçmesi mümkün değil, açıklamasıda bunu kanıtlıyor Ferrari Alonso varken asla Lewis'i transfer etmez. McLaren hızlı oldukçada Lewis McLaren'den asla ayrılmaz. bu kadro önümüzdeki 5 yıl değişmeden devam eder. Belki Ferrari Button'ı düşünebilir 2013 için onun dışında Hamilton McLaren- Alonso Ferrari kombinasyonu devam edecektir 2016 yılına kadar.

  9. alonso hamilton un gelmeyeceğini biliyor bol keseden sallıyor inceden mclaren ada gönderme yapıyor bunun kadar oyuncusunu görmedim

  10. bravo valla çok doğru söylemişsin

  11. işin içine sponsorlar girerse neden olmasın umarım hamilton ferrariye gelir ve kimin iyi kimin kötü olduğunu görürüz…

  12. Alan Henry – temmuz 2007
    —————————————————-
    2007 Monaco grand prix'inin hemen ardından gelen o gergin günlerde orta kademe bir FIA yetkilisiyle sohbet ediyordum. Kimi gazetici meslektaşlarımın Ron Dennis'in Lewis Hamilton'a canavarca davrandığını ve ilk girişiminde takvimdeki en ünlü yarışı kazanmasına izin vermediğini henüz düşünmeye başladığı, yani suyun minimum seviyede kaynadığı günlerdi.

    "Peki şimdi ne olacak?" diye sordum yetkiliye. "Kanıtları gözden geçireceğiz ve eğer daha ileri bir aşamaya geçmeyi gerektiren bir şeyler varsa bile olanlar muhtemelen Paris'e davet edilip görüşleri alınacak."

    2007 indianapolis
    ——————
    McLaren idari direktörü Martin Whitmarsh, takımın Indianapolis'te sürücüleri rekabette serbest bırakmasına rağmen, diazın tepkisel bir şekilde yarış ortasında pit duvarına sürmesinin, serbest rekabeti farklı yorumlamasından kaynaklandığını ifade etti.

    Whitmarsh, daha hızlı bir araca sahip olduğunu düşünen diazın, Lewis Carl Davidson Hamilton'la yan yana geldiğinde kendine "öne geçiş hakkı" tanınmadığı için tepki olarak böyle bir manevra yaptığını belirtti.

  13. başka anlam çıkarmayı bazıları çok iyi beceriyorlar. siz buna başka anlam çıkarma değil de bizi memnun eden şeyi görmek istiyoruz deyin en iyisi…

  14. O söylediğin kısım haberin yorum tarafıdır, ağızdan çıkan kelimeler değildir. Bilgine…

  15. alonzomanyaa  avatarı

    Alonso yaptığı açıklamada, Hamilton'ın takıma gelmesini memnuniyetle karşılayacağını ve aralarındaki rekabetin Ferrari'de, McLaren'de olduğundan daha adil olacağını ifade etti.

    Bu yok mesela…

    Anlam olarak aynı gibi gözüksede cümleler eksik kalınca başka anlamlar çıkıyor.

  16. hepsi var kamil.sadece arkadaş parantez içindeki (mclaren dışında) ibaresinin olmayışından rahatsız olmuş herhalde.ama zaten alonso ile lewis sadece mclarende yarıştılar bunuda bilen biliyor.bilmeyen zaten f1 seyretmiyordur.

  17. aynen tahir sana katılıyorum.biz en fazla redbulda görüyoruz bu soğukluğu onlar bile birbiri hakkında alçaltıcı konuşmuyorlar.kaldıki webber sözünü pek esirgemeyen bir insan.

  18. bu takım ferrari olduğunu varsayalım.eğer alonso ferraride lewisi yensin çoğu mclarencinin kılıfı hazır.ferrari eskiden beri pilotlarını eşit yarıştırmaz olacaktır.onun için fazla uzun uzadıya yazmaya gerek yok.aonso ve lewls birbirin yenebilecek kapasitede iki pilot.ama alonsonun hem yaş itibariyle hem daha küçük takımlarda yarışmışlığın verdiği olgunluk ve sabırla lewis ten bir gömlek üstün olduğunu düşünüyorum.

  19. Yukarıdaki haberde bu yazdıklarının hangisi yok ???

  20. alonzomanyaa  avatarı

    Birde şu haberleri tam verseniz………..

    Alonso yaptığı açıklamada, Hamilton'ın takıma gelmesini memnuniyetle karşılayacağını ve aralarındaki rekabetin Ferrari'de, McLaren'de olduğundan daha adil olacağını ifade etti.

    İspanyol Marca gazetesine konuşan Alonso, "Felipe'den çok memnunum. Daha birçok yıl onunla birlikte olmayı umarım" dedi.

    Alonso, "Fakat başka bir pilot gelirse de problem olmaz. Takım için aynı şekilde çalışmaya devam ederiz. Hamilton gelirse de değişen birşey olmaz" diye konuştu.

    Çifte dünya şampiyonu İspanyol pilot, "(McLaren dışında) başka bir ekipte takım arkadaşı olursak bu çokdaha açık ve gerçek bir mücadele olur" dedi.

  21. Alonso mükemmel bir p ilot bunu tartışması bile olmaz. Massa ise şuanda 2. pilotluğu kabullenmiş gibi gözükyorr.Alonso bariz bi şekilde hızlı massadan. hamiltonla takım arkadaşı olma olayına gelince ikisininde birbirini sevmediğini pekala biliyor herkes. hamilton bazı yaroşlarda çaylak gibi araba kullanıyorr ve daha çok yoluu var.

  22. Forza Felipe avatarı

    Massa'ya çok haksızlıklar yapılıyor..

  23. Ne varda alonsoya çamur atıyosunuz.ayıp sizin yaptğınız.ferrariye gelinceye kadar bende sevmiyordum ama şimdi burada ve bence takımdaki en iyi pilot.fanatik tifosi

  24. anlat anlat heyecanlı oluyor:)senden iyi yazar olur hayal dünyana bayıldım.

  25. Teknik olarak aracı hızlandırması en iyi olması anlamına gelmez. Sadece Lobisi en kuvvetli pilot.
    – 2005 yılında şampiyonlugu,Mclareninin sağlam araç üretememesinden kaynaklandı,Bariz bir şekilde kimi kendisinden çok hızlıydı .
    – 2008 yılında Ferrari datalarını çalan bir Mclarenle ,bir çaylagın arkasınd kaldı. iki dünya şampiyonlugu olup bir çaylaga geçilen tek pilot olarak tarihe geçmiştir.
    – 2009 yılında singapur'da hile ile birincilik aldı,itiraf bile etmedi.Yarış galibiyeti silinmesi gerekirdi.
    – 2010 yılında Ferrariye nasıl geldiği malum, Santander baskısı ile Ferrariye getirildi.Daha önce Ferrariyi sevmedigini beyan eden Alonso şimdi ferrari kaptanı..
    – Takım arkadaşlarına karşı hep Masada kazandı. Renoda Truli,Pigeot,Ferraride Massa,
    Masada ezemedigi tek kişi Hamiltonu,pisttede geçemedi ve Mclaren'den ayrıldı.En çok yarış içinde Massa'yla karşı karşıya geldiginde küfreder gibi çekil kenara tavrını nasıl Massacılar kabul ediyor anlamıyorum .Ayrıca Alonso masa üstü politikasıyla Massa'yı F1 'den silmiştir. Schumi bile Massa'ya bunu yapmadı.HATTA Schumacher massa'nın ilk galibiyeti olan Türkiye'de galibiyeti ona hediye etmiştir.Acaba Alonso ne yapardı dogrusu tahmin etmek zor değil.
    – Alonso en iyi politikacı pilottur.
    – Ben merkezlidir ,takımda her şey kendi etrafında dönmesini ister,Adil bir şekilde takım arkadaşıyla yarışmayı hayatta istemez.
    – Ferrari'ye en iyi pilot en iyi takımda diye geldi ama iki yıldır sürünüyor.

  26. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa hakkında söylediklerini anlamamak ya da anlayamamak bu kadar mı zor.

    Massanın uzun yıllar kalmasını istemesini neden çarpıtıyorsunuz.Sizce ne demeliydi.?''''' Massa işe yaramaz bir adam.Massadan takım arkadaşı olmaz.Biran önce kovulmalı '''vs.vs.vs.
    Bu şekilde konuşmasını bekleyenler nasıl bir düşünceye sahipler anlamak zor.

    Massa bu konuşulanları duymuyor mu?.
    Alonso konuşma adabını yerine getirmiş ve takım arkadaşını üzecek bir laf söylememiştir.Onunla çalışmaktan mutlu olduğunu söylemiştir.Herkesin gözü massanın üzerindeyken Alonso massaya destek çıkmıştır.

    Daha iyi algılansın diye kanada yarışından bir örnek vereyim.Button ve hamilton kazadan sonra bir dizi demeçler verdiler.Button ne yapmaya çalışıyor bu dedi.Hamilton ise buttonun yarısına kadar girmiştim dedi.Sonra da ''button iyi biridir bilerek yapmaz''dedi.Şimdi ben bu cümleden en az 10 tane anlam çıkaramaz mıyım?Eğer art niyetliysem çıkarırım.O zaman cümleyi doğru okumayı ve anlamayı öğreneceğiz.Alonsonun bu konuşmasını ''sorun çıkarmayan massayı tabiki ister'' şeklinde algılar ve yorumlarsanız suyu biryerlere kaçırırsınız.

  27. şu anki grridde yarışanlar içinde en iyisi alonso ama diğerlelerinki yani misal bir di restayı kubica yı sutili rosbergi alonsonun aracı kadar iyi bir araçta görmedik.ama görünen şu ki alonso görünenlerin en iyiisi peki ama görünmeyenlerin en iyiside o mu ?

  28. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    İlyas bugün çıkan 2 adet hamilton haberi vardı.Bu haberin de tıpkı onlar gibi provake edilmeden okunmasını dilerim.Bahsettiğin mevzular gerek burada olsun gerek diğer yerlerde olsun yıllarca tartışıldı.Baktığımız zaman kimsenin eline bişey geçmediğini görüyoruz.Öyleyse şimdi yeniden tekrara gerek var mı?Alonso 4 veya 5.pilot muamelesi gördüğünün yanında daha fazlasını da söylemiştir.Daha da önemlisi ise koskoca takım patronun ezeli rakibi Ferrariyi bırakıp Alonso ile yarışmaya kalkmasıdır ki bu da eşitlik ilkesini tamamen ortadan kaldırır.mclarende her zaman 1-2 pilot uygulaması olmuştur.Diğer takımlarda olduğu gibi.Çifte şampiyon için hazırlanan mp4 22 muhteşem bir araçken ve Alonso bu takıma lider pilot olarak getirilmişken başta ingiliz medyası ve ileri gelenlerinin baskısıyla olay yön değiştirmiştir.

  29. Alonso nun isteyip Massa nın istememesi ile gerçekleşebilecek bir durum değil bu.
    Bahsedilen takımlar Ferrari ve Mclaren pilot dizilimi bakımından birbirinden zıt zihniyete sahipler.
    Mclaren takımı daha rekabetçi iki pilotu takımda benimsemiş , Ferrari ise 1. pilot ve tabiri caizse suyun akıntısına karşı yüzmeyecek 2. pilot kadrosunu benimsemiştir.
    2007 deki olay bir nevi 89 daki olayı andırıyor.Mclaren Senna nın potansiyelini görmüş ve Prosta yol vermişti.2007 de de Lewisin üstün yetenekli şampiyon olabilecek yeteneğe sahip bir pilot olduğu ortaya çıkınca Alonso ile yollarını ayırmalarında bir problem görmediler.
    Şimdi böyle bir durumun gerçekleşmesi hayalden başka bir şey değil Alono kendisine pist üzerinde bir sorun çıkarmayan Massa yı tabiki 1. seçenek olarak görecek ve değil Lewis i başka kimseyi istemeyecektir.Alonso açık bir şekilde son paragrafta eşitsizlikten dem vuruyor.Kimilerine göre suçludur kimine göre haklıdır sonuç ne olursa olsun iki pilotunda aşırı kazanma tutkusu sorunları da beraberinde getirecektir.Bu ikiliyi bir arada görememek bizim için sukut ı hayal olacak.

  30. TiFosi_KaDiR  avatarı

    Artık Sizlerle Yetişkin İnsanlar olarak konuşulmuyor Yaptığınız Muahbbet Söyledğiniz sözler 15 yaşındakı çocuk zekasıyla söylenmiş sanki

  31. massa eşit şartlarda yarışacak pilot değil. Hedefe ulaşamayacağı için alacağı her puan takıma zarar. Gören de geçen sene başa baş giderken takım emri olmuş sanacak. Sadece şampiyonluk micadelesi veren Webbere ayıp oldu

  32. Son zamanlarda ki haberleri ve altındaki yorumları sadece takip ettim. Burda ki haberide aynı şekilde geçicektim ama herkesin ağzına sakız olmuş bir sözü farkettim.

    Oda, bu ikiliyi eşit şartlarda izlemek…. Vayyyyy!

    Garibime gidiyor. Alonso McLaren da ne yaşamış ki yada ne biliyoruz ki konuşuyorsunuz. Alonso nun bir cümlesi vardı, 2. pilot değil 4. 5. pilot gibi davrandılar diye. Bundan başka bir benzetme yada bu konuyla ilgili bir söz yada haber duymadım.

    Şimdi buraya gelicek olursak bu sözü nasıl değerlendireceğiz. Alonso neyi kastetmiştir acaba? Bence bu tam bir zırvalamadır. Şampiyon bir pilotla ve bir çaylağa aynı ölçüde eşit davranılmasından kaynaklanan yadırgamadır bu. Ben bununla ilgili bir yazıda yazmıştım aslında.

    Asıl önemli bir konuya gelicek olursak, Alonso McLaren da eşit davranılmadığından yakındı. İyi güzel. Devam edelim. Ferrari Alonso ya herkesin gözü önünde 1. pilotsun, massa yada 2. pilotsun dediğinde peki nerdeydi bu beyfendi? Ne oldu eşitlik zırvalarına peki?

    Ha bana yapılırsa kötü ama takım arkadaşıma yapılırsa eyvallah oluyor o zaman. Yani burdan bu anlaşılıyor gayet net bir şekilde.

    Yani sadete gelicek olursak, BOŞ KONUŞMAYI KESİN! Anca sizin gibileri kandırırsınız.

  33. benim fikrim bu yönde beğenmek zorunda değilsin saygı duyuyorum ama bu görüşümü savunmam gerekirse; evet alonso ile yarışmazlarsa suçlu alonsodur hamiltona yenilmiştir bu durumda hamiltonun bir daha alonsonun karşısına çıkmasını gerektirecek bir durum yoktur tüm bu olanlardan hamilton karşısında yetersiz olduğunu gören alonso sorumludur. ama tersi durumda yani alonsoyu ancak çaylak sezonunda takımın desteğiyle yenen hamilton yeterli tecrübeye sahip olduğunu gördüğünde onu bu kez eşit şartlar altında yenmek isteyecektir tabi bunlar ikisinin bir arada yarışma ihtimali söz konusu olduğunda mümkün olacaktır yoksa ferrari alonso varken hamiltona böyle bir deney için teklif götürmeye niyetli olmayabilir bu tüm bu söylediklerimi anlamsız kılar onun haricinde bence tutarlı yanları var.

  34. erhan aydın avatarı

    ""eğer bu ikili bir daha bir araya gelmez ise mclarende suçlu alonsodur,hamilton sırf alonso ile kapışmak için ferrariye gidiyorsa sorun mclaren ve hamiltondadır""
    öngörün ve sunduğun sebeblerin çok anlamsız,bence!

  35. Olmaz olmaz demeyin eğer geçen sene Alonso son yarışa kadar şampiyonluğu kovalayacağım dediğinde gülenlerden biriysen bilemem

  36. RB suan 1 sn hızlı bir araç değil.hatta mclaren suan rbden daha hızlı.Vettel için söylediklerin anlamsız.Öyle oldugunu farz edelim diyelim.Webber nerde ??

  37. 2008 yılında Hamilton ALonso sayesinde sampiyon oldu.Singapurda o olay sonucu güvenlik aracı girmeseydi Massa o yarısta galip gelip kazandıgı puanlar onu sampiyon yapıcaktı.

  38. 1. Ferrari pilotlarını yakın yeteneklerden seçecek kadar aptal değil.
    2. Pilotları bir şekilde yakınlaşırlarsa iki pilotuyla birden şampiyon olma yoluna gitmez.
    3. Alonso Ferrari'de kontrat imzalarken bir numaralı pilot olacağının garantisini almış olabilir.
    4. Hamilton da bütün bunları bile bile Alonso'nun yanına takım arkadaşı olarak gitmez.

    Ama bir şekilde eşit şartlarda görmek isterdim bu ikiliyi.

  39. katılıyorum.. bir çaylak olarak hamilton çok büyük bir mücadelenin içine sokuldu. şimdi yeterince tecrübe kazandığı için herşey adil ve gerçekçi oldu. daha ilk senesinde bir çaylağı çifte şampiyonun karşısına koymak o adama yapılan en büyük haksızlıktır alonsonun bahsettiği buydu sanırım yoksa ortada adil olmayan başka bir durumun olmadığı açık haa ilk senesinde onun saçını başını yoldurtan bir pilotu takım patronuna boğdurma girişiminin elinde patlamasını kendisine yapılan haksızlık olarak görüyorsa daha çok bekler
    bunu provakatif bir yazı olrak görmeyin aşağıda arkadaşların yaptığı gibi fikrimi yazdım onlara lafım yok onlar alonsonun mclarende eşit yarışmadığını iddia ediyorlar ben ise öyle olmadığını
    neyse kimse ne olduğunu olacağını bilemez ama şu konuya dikkat çekmek isterim eğer bu ikili bir daha bir araya gelmez ise mclarende suçlu alonsodur, hamilton hakkıyla yenmiştir ama hamilton sırf alonso ile kapışmak için ferrariye gidiyorsa sorun mclaren ve hamiltondadır bunu bir yere yazın 😀
    yani hamiltonun şu şartlar altında ferrariye geçmesi imkansız çünkü ferrari son yıllarda pistteki en iyi aracı üretemiyor mclaren ile başabaşlar bu durumda burada kaldığı süredeki şampiyonluğu yakalama ihtimali ile ferraride yakalama ihtimali eşit alonsocu arkdaşlar rahat olabilir 😀 ama tifosiler adına üzüldüm onlar için keyifli ve gerilimli olabilirdi 😀

  40. Ayrıca Alonso kontratında HAmilton ile takım arkadaşı olmamak hususunda maddede koydurtmuştur eminim 😀 Massa gibi küçük emrah bi takım arkadaşına saihpken kendisini yenebilecek bi takım arkadaşı bi daha istemesi zor 🙂

  41. Lewis'in ferrariye geçeceğini hayal eden insanları gördükçe gülüyorum 🙂

  42. ahahaha 😀

  43. Alonso'nun muhabirlere ne dediği umrumda değil, bir daha asla Hamilton ile aynı takımda yarışmayacağından eminim.

  44. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    bence sen bu aralar çok film izlemişsin.

  45. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    mesele geçme geçilme meselesi değil.Kanlı bıçaklı dahi olan pilotlar birbirine sizin istediğiniz beklediğiniz gibi konuşmaz.Mesele konuşma adabıdır.

  46. liseli dağılın

  47. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    hain domates alonso oluyor. McLaren 2007 monacodan sonra alonsoyu 1. pilot olarak atadığı gerekçesi ile soruşturma yemiştir. çaylak yılında bile daha iyiydi siz rüya aleminde yaşamaya devam edin.

  48. Alonso ve Hamilton Mclaren dışında bir takımda takım arkadaşı…

    İşte bu mükemmel olurdu, hem Mclaren Hamilton'ı kaybetmiş oluyor, hemde F1'in en iyi pilotları aynı araçla kapışıyor, ikisi de daha olgun, daha mücadeleci, daha tecrübeli ve evet daha hızlı… Ron Dennis'de yok babalık yapacak, daha ne isteriz ki

  49. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    ben onu şeyi düşünerek söyledim hamilton 2.dünya şampiyonluğunu ulaşırsa alonso kendinin hamiltondan daha iyi olduğunu kanıtlamak ve onla aynı takımda özelliklede ferraride yarışmak isteyecektir kesin e herkezde zaten alonso ve hamilton takım arkadaşı olsun ve senna-prost ruhu f1 e dönsün ister hamilton da zaten son demeçlerinde alonsoy la tekrar takım arkadaşı olabilirim o mükemmel bir pilot demişti 2.kez dünya şampiyonu olursa zaten kendini kanıtlar ve artık başkalarından daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışır hamilton da ve ferrarinin teklifini kabul eder eğer teklif gelirse diye düşünüyorum sadece

  50. zaten adam massa dan mutlu olur çünkü en azından ferrariye gelecek diğer pilotlardan daha kolay geçiyordur massayı . lewis gelse massa dan daha hızlı olacağı kesin .

  51. inş lewis ferrariye gelir… bunu gercekten çok istiyorum gercek kapışma eşit şartlar altında…

  52. o zaman hain domates mclaren emekleri boşa gider…

  53. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    son birşey daha 1 sn hızlı araca oturup daha gelişmemiz lazım diyen ve hızdan nasibini almamış vettel alonsonun takım arkadaşı olacağına gerçek bir pilot alonsonun takım arkadaşı olsun isterim ve tabi şuda var alonso kesinlikle hamiltonla bir sezon daha geçirip onu yenmek isteyecektir bence eğer 1-2 sezon daha şampiyon olamazsa özellikle seneye hamilton şampiyon olursa bence hamilton-alonso %90 takım arkadaşı olur

  54. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    Ferrarinin gelecek seneki değil ama 2013 teki pilotları alonso-hamilton olması belkide fia veya çeşitli güçler tarafından sağlanabilir çünkü herkes bir senna-prost çekişmesine hasret gerçekten bunu oluştarabilecek sadece 2 pilot var ve bunlarda alonso ile hamilton olmasını bende çok isterim formula 1 e doyarız heralde gerçekleşse

  55. tabi massa yı ister.takım alonsoyu destekliyor.hamilton gelirse güçlü bi rakip işine gelmiyor bunuda nasıl belli edior.çekiniyor belli çünkü havası kalmaz..

  56. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Alonso-Hamilton rüya takım.

    Alonso-Button ise kadife sürüşlü takım olurdu.

    Alonso bir kez daha ikisinide yenerdi.

    2003 te Button'ı yendiği.

    2007-2010 da carlı şampiyon yapmadığı zamanlardaki gibi.

    =)))))

  57. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sayfa provake edilip kirletilmeden önce birşeyler yazayım dedim.
    Dikkatimi çekti Hamiltonun mclarene rest çektiğinden beri f1 medyası transfer işlerine baya kafayı taktı.Bunun benzeri bir haberi 4 temmuzda burada yayınlandı.İkinci kere Alonso hamiltonla takım arkadaşlığı yapabileceğini fakat bunun mclaren dışında bir takımda olacağını söylüyor.2007 den daha temiz ve gerçekçi bir mücadele olurdu diyor.
    Massaya gelince tabiki arkadaşlığından mutlu olduğunu söyleyecek.Yoksa "massa bir işe yaramıyor o gitsin başkası gelsin"" mi demesi bekleniyor.Bunun kararını takım verir.Pilotlara düşen , kim gelirse gelsin bu takıma zaferler ve puanlar kazandırmaktır.

  58. Alonso:Bir başka takımda takım arkadaşı olsaydık daha temiz ve gerçekçi bir mücadelemiz olurdu,demis,herhalde burda daha once takim arkadasi olduklari Mclaren disinda bir takim arkadasligindan bahsediyor.Bence bayada uzun bir zaman geçti,o donemin taniklari Alonso lehine Hamilton lehine bir yaklasimin olup olmadigini yada esit olduklarini açiklasalar kafalardaki soru isaretleri biter,bu birgun mutlaka açiklanacak ama su an birçok çalisanin formula1 deki kariyeri devam ettigi için bu açiklamayi sonraki zamanlarda yapacaklar saniyorum.

  59. alonso hamilton ın kendisini mclaren deyken takım sayesinde geçtiğini ve takımın onu desteklediğini açıklamak istemiş son cümlede garanti farklı yerlere çekme düşüncesi olucaktır bazı arkadaşlarda yani dalga geçerler hiç dalga geçmeyin boşuna

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir