Di Resta-Mercedes Söylentileri Yine Gündemde

yazar:

kategori:

Menajer Anthony Hamilton’un açıklaması, Mercedes GP Pilotu Michael Schumacher’in bu hafta İtalyan basına verdiği demecin ardından geldi

Schumacher devam etme konusunda net bir şey söylememiş ve belki de sorunun kendisinde olabileceğini belirtmiş; hatta devam edip etmeme kararını değerlendireceğini eklemişti.

Efsane Alman pilotun tekrar emekliye ayrılması, bu sene Mercedes motorlu Force India’da etkileyici bir performans ortaya koyan ve DTM’de Alman marka ile şampiyon olan Paul di Resta için bir fırsat doğuracak.

Di Resta’nın menajeri, aynı zamanda Lewis Hamilton’un babası Anthony Hamilton: “Bir ilgi olduğunu düşünmek isterim tabi. Paul, Mercedes’in himayesinde birisidir.”

“Onunla gurur duyuyorum. Zirvedeki bir takımda herhangi bir kişinin yerine harika bir isim olacaktır”


Yorumlar

  1. Yine ara, yine haber olmayınca tekrar eski kasedi geriye sardık. Bu italyan gazetesi de amma yalancı. Schuminin menajeri ,Sabine Kehm, bu gazeteye şu ana kadar Schuminin hiç bir demeç vermediğini söyledi. Diğer taraftan da sahtekar gazete orjinal makalenin linkini sayfalarında kaldırmış, acaba neden ?

    Sabine Kehm'in yalanlaması burada :
    http://www.bild.de/sport/motorsport/michael-schumacher/ruecktritts-wirbel-19310050.bild.html

  2. Rock'n  CoK€ avatarı

    yeni düşen haberde schumacherin menajeri bu soylentileri yalanlamış.

  3. onun yerine kobayashi yi alsınlaar

  4. bu adam da iş var, iyi yerlere gelecektir eminim

  5. Di Resta'yı iyi bir takımda görmek isterim. Geçen sene DTM'de takip etmiştim. Paffett ve Spengler'i fena zorlamıştı. Çaylaklığını attı sayılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir