Gascoyne: "Gelecek Sene Orta Gruba Katılacağız"

yazar:

kategori:

Tony Fernandes’in Lotus takımı, Virgin ve Hispania ile birlikte 2010’da spora giriş yapmıştı.

2011 sezonunda Team Lotus, henüz puan alamasa da açık bir şekilde yeni girenlerin en iyisi oldu ve bazen orta gruptaki takımlarla mücadeleye girişti.

Gascoyne, Singapur GP için planlanan büyük güncellemenin orta grupla olan farkı kapatmaya büyük yardımcı olacğaına inanıyor; Red Bull’un eski tasarımcısı Mark Smith’in katılımı ile gelecek sene momentumlarını sürdüreceklerini düşünüyor.

Gascoyne: “Bu sene orta grupta mücadele etmek istediğimizi söyledik ama şimdi orada değiliz. Bir çeşit sahipsiz bölgede gibiyiz”

“Ama bu sene çok ilerleme kaydettik. Diğer yeni takımlardan 2 saniye öndeyiz ama önümüzdekilerden 1-1,5 saniye gerideyiz”

“Sene sonunda bu adamlarla (önümüzdekilerle) gerçekten mücadele etmek, hatta Williams ve Toro Rosso’yu geçip gelecek sene o noktadan devam etmek güzel olur. Bunu yapabiliriz, inanıyorum”


Yorumlar

  1. Team Lotus yavaş ama emin adımlarla ilerliyor. Virgin de hiç ummadığım halde boş durmayıp Mclaren ile anlaştı. HRT'ler ise yol verip duran kamyoncular gibi yollarına devam edecek gibi görünüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir