Petrov Belçika'da Büyük Bir Adım Bekliyor

yazar:

kategori:

Şampiyonanın bir sonraki ayağı olan Belçika’da Renault’un bütük bir atılım yapmasını bekleyen Petrov: “Mekanikerler zaten ne yapmaları gerektiğini biliyorlar. Sadece güncel parçaları mümkün olduğunca kısa sürede toplamamız için zamana ihtiyacımız var. Belçika’da ileri yönde büyük bir adım atacağımızdan ve üst sıralara geri dönmeye çalışacağımızdan eminim”

“Bir ara verildi ve bu, gelişmek için ne yapmamız gerektiği konusu üzerine düşünmek ve çalışmak için bize zaman sağladı. Çok yarış olduğunda hatalarını gidermek için yeterli zamanınız olmuyor. Şimsi, bu Ağustos tatili ile fırsat yakaladık”


Yorumlar

  1. renault un acil nevey gibi bir tasarımcıya ve usta bir pilota ihtiyacı var üzülerek belirteyimki bu kadro ile bu iş olmayacak gibi 2005 ve 2006 yı mumla arıyorum ben… nerdesin renom geri dön artık

  2. evet 2007 deki renk harikaydı o günleri çok arıyorum

  3. haklısın, tartışılmaz renkler. reno sarısıydı ama sevememiştim. renonun 2007 de filan kullandığı tasarım harikaydı bende. gridin en tatlı aracıydı.

  4. Sıralamada çıkış turunda Arabayı pert etmişti ama yarışda iyiydi evet.Geçen seneki arabanın rengi Renault un F1 de ki benimsediği Orjinal civciv sarısıydı bence gayet çok hoş duruyordu arabanın üzerinde helede Kokpite Sarı kasklı Kubica oturunca.Sarı rengin asilliği yetmişlere dayanır.Şimdi ki renk kombinasyonu berbat pistin üzerinde araba varmı yokmu belli olmuyor o derecede yani sıkıcı ve bunaltıcı.Tabi renkler ve zevkler tartışılmaz.

  5. Geçen sene bu yarışta petrov da iyiydi. sonuncu başlayıp 9. olmuştu. Geçen seneye göre renonun daha iyi olan tarafı sadece aracın görünümü. geçen sene araç dozer rengindeydi, şimdi daha asil görünüyor.

  6. Adı belki aynı ama aslında bambaşka bir takım izliyoruz.2010 da Renault ayrılmaya karar verdiğin de imzaladıkları Concorde Anlaşması yüzünden kapanarak daha fazla zarar edeceklerini farkedince takımı ve isim haklarını, Belçikalı Genii Capital'a sattılar. Diyeceğim şu İçlerin de Biraz Renault un gelişim ruhu,misyonu var ise İkinci yarıda geçmiş yıllar da olduğu gibi güçlü olabilirler.Tabi ki en büyük etken Kubica nın olmamayışı. Umarım istedikleri seviyeye Belçika da gelirler Renault geçen sene Kubica ile oraya getirilen 5 parça güncelleme ile çok güçlüydüler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir