Permane: "Yeni Petrov, Kubica'ya Yaklaştı"

yazar:

kategori:

Bu ifade, Petrov’un geçen sen Kubica’nın çok gerisinde olduğunu belirten Renault’un Şef Mühendisi Alan Permane’ye ait.

Rus pilot ikinci senesinde çok gelişti ve Permane’ye göre Kubica bu sene olsaydı da Petrov’a karşı işi kolay olmayacaktı.

Permane: “(2010’da) Robert çoğu zaman öndeydi ama (Petrov) sene sonunda Abu Dhabi’de iyi bir yarış çıkarmıştı.”

“Ama (2011’de) Melbourne’ye gittiğimizde yeni bir  Vitaly bulduk. Gerçekten odaklanmıştı ve o hafta sonu boyunca tek bir hata bile yapmamıştı.”

“Geçen sene Robert ondan çok daha hızlıydı ve Vitaly’nin yapacak bir şeyi yoktu. (Kubica) bu sene de daha hızlı olabilirdi ama o kadar büyük farkla değil”


Yorumlar

  1. kubica yarışmıyo ama geçen sezon yarıştı ve vitaly nin geçen seneye göre ne kadar geliştiğini takım görebiliyo adam çaylaklıktan kutruldu ve 2. senesinde normal olarak büyük gelişim gösterdi fakat kubica 2006 dan beri sporda yani geçen sezondan bu sezona kubica da çok büyük bi gelişim meydana gelmezdi ama çaylak bi pilot kendini geliştirebilirdi ki bence de haklılar adam demiyo ki önüne geçti sadece fark geçen seneki kadar olmazdı diyo ki heidfeld e karşı olan üstünlüğünü görünce çok da haksız sayılmaz yani

  2. Petrovun geliştiği ortada ama asla Kubica nın sevyesine geldiğini düşünmüyorum Pilotaj ve geri bildirim olarak.Tek yarışa bakıp pilot değerlendirmesi yapmakta o kadar saçma yarışlar tek yarışdan ibaret değil.

  3. Kubica yarışamıyor ki, bu kıyaslamayı neye göre yapıyorlar?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir