Mercedes'ten Genç Taraftarına Biyonik El Yardımı

yazar:

kategori:

14 yaşındaki Matthew James’in sol eli bulunmuyordu ve rahatsızlığını Mercedes GP’nin takım patronu Ross Brawn’a iletti. Bu iletişimin ardından James fabrikaya çağrıldı ve Touch Electronics ile bir şeyler yapılıp yapılamayacağı konusunda irtibat kuruldı.

Yapılan görüşmelerin ardından takımın teknoloji servisine girmeleri karşılığında ücretsiz olarak i-LIMB Pulse adlı biyonik el James’in kolu için ayarlandı.

Daily Telegraph’a konuşan James “Bu mükemmel. Eski yapay elim sadece bir mengene gibi açma kapama özelliğine sahipti. Ancak bununla her şeyi yapabiliyorum. Gerçek bir el gibi. Hayatımda çok büyük değişiklik sağlayacak.


Yorumlar

  1. Ama yine de takıma yüklememek gerek "reklam olmuş bu" diye, bütün yükü. Basın nasıl bir olgudur bilinir herkes tarafından. Fare deliğinden bile çıkarlar malum. Çok güzel bir davranış ama bu.
    Helal olsun Mercedes, Ross ve i-LIMB.

  2. Helal olsun örnek olunacak bir davranış ama keşke Basına yansımasaydı. İyilik gizli yapılır tabi bizim kültürümüzde bu böyle.

  3. haklısın ben reklam kısmına hiç değinmedim ama 14 yaşında gençliğe adım atan bir çocuk için o kolun ne demek olduğunu düşünmek cidden heyecanlandırdı

  4. mahmut tuncer avatarı

    Ortada dönen paranın miktarını düşününce böyle bir reklam için gayet düşük bir maliyet.

    Belki gerçekten ross brawn iyilik yapmak istedi, hiç reklam amacı gütmedi ama neden basına bildiriliyor bu durum. İyilik gizli yapılır. Büyük şirketlerin yaptığı iyilik gizli kalmadığı zaman ben reklam olduğunu düşünüyorum.

    Yinede herşeye rağmen genç arkadaşım adına sevindim.

  5. Drawback (gitmiş) avatarı
    Drawback (gitmiş)

    hele ki 14 yaşında bir genç için yapılan davranış şapka çıkartılası…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir