Lopez, Heidfeld Konusunda Karmaşık Duygular İçinde

yazar:

kategori:

ToileF1’e konuşan Lopez: “Son haftalarda hakkında eleştiriler konusunda Nick için karmaşık duygulara sahibim. Sezonun ilk bölümündeki bireysel katkısını ortaya koymalıyız. Yeni egzoz sisteminde aracın gelişimi için bize yardım etti ki anlaması kolay değildi. Bu şekilde aracın gelişiminde net bir yön tayin edebildik. Sonuçlar açısından ise ondan daha fazlasını beklerdik ve hayal kırıklığı yaşıyoruz”

Heidfeld’in takıma liderlik yapması ve Petrov’a göre çok ileri gitmesi bekleniyordu ama sonuçlar o şekilde gerçekleşmedi.

Takımın Rus pilotu Petrov, sezona podyum ile başladı ve takım arkadaşının puan olarak hemen ardından yer alıyor.

Petrov hakkında Lopez: “İnsanlar geçen seneye kıyasla (Petrov’un) sezon başındaki performansı karşısında şaşırdı. Biz hiç şaşırmadık. Başından beri Vitaly’nin kabiliyetlerine hep inandık ve insanlar şimdi bizim haklı olduğumuzu keşfetti.”


Yorumlar

  1. Kesinlikle öyledir. Tek bir sorunu var o da her araçla her lastikle yapamaması, Kubica için tasarlanmış araçta başarılı olamayacağı başından belliydi, ikisi hiç bir zaman aynı araçta başarılı olmadılar. Bu yıl her şey aleyhine oldu o yüzden birden bire yeteneksiz ilan edildi. Önce aracınıza bakınız.

  2. Nick her zaman en iyidir zamanında kimi, felipe, jacques, 3 sezonun 2 si basta olmak uzere roberti de gecmistir. Mark Webber'e fark atmıstır, puan olmasa da (eski sisteme gore) Frentzen'i gecmistir. Pantano'yu saymıyorum bile… LOpez once duzgun bir arac versin pilotuna sonra hesap sorsun Quick NICK FOREVER!!!

  3. Sinan ÖZER(Hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(Hungaroring2003)

    Heidfeld ortalama bir pilot.Çok üstün yetenekleri yok.Bunu daha önce de gördük zaten.15 küsür podyumu var ancak yarış galibiyeti yok.Belki kariyeri bitene kadar 1 ya da 2 yarış galibiyeti alabilir.Daha fazlası imkânsız.

    Button'da hemen hemen ilk ve orta kariyer dönemlerinde Heidfeld gibiydi.Ama Button'un yeteneği göz önündeydi zaten.Honda'da 2006'da biraz iyi bir araba verince hemen pole/yarış galibiyeti geldi.

  4. kusura bakmayın ama hei nin ne olduğunu herkes biz seyircilerden daha iyi biliyordu. pek tutkulu olmayan ortalama bir adamdan takım yöneticiliği beklemek başlı başına saçmalık. ertesinde ilk kez oturduğu reno koltuğunu hop deyince alışması da beklenemez. petrovun daha istikrarlı olması takıma daha çok penetre olmasından. o dasüper pilot değil

  5. gerçekten Melbourne de çok sağlam bir performans ortaya koymuştu Petrov

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir