Haug: "Schumacher'in İçindeki Ateş Sönmedi"

yazar:

kategori:

Hem Schumacehr hem de Mercedes GP, bu sene de ön grubu yakalayacak kadar rekabetçi görülmediler.

Alman pilot şu ana kadar 11 yarışta 32 puan toplarken podyumsuz günleri hâlâ devam ediyor.

Haug’a göre Schumacher’in sıralamadaki formu bu sene harika değil ama yarış performansı, hâlâ aç olduğunu gösteriyor.

Haug: “Sıralama için bir şeylerin eksik olduğunu kabul edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama bu seneki yarış performansı… Nico’ya karşı konuşmuyorum ama son 5 yarıştaki yarış temposu benzer oranda. Bazen Michael biraz daha hızlı”

“Geçiş yapma istatistiklerine bakın; Michael önde. Kimse ondan fazla geçiş yapmadı. Bu  farklı bir şey diyebilirsiniz. Vettel için zordur tabi, her zaman önden başlayınca.”

“Kanada’da (Schumacher’den) hesaplanmış çok frenleme hamlesi gördünüz. O rahatladı. Bazen çok istekli oluyor. İçindeki ateş hâlâ yanıyor. Onun gözlerine bakın; bunu göreceksiniz”

Mercedes patronu, galibiyet getirecek araca sahip olamasalar da pilotlarının takımdan ayrılmaları yönünde bir istek görmüyor.

Mercedes’in Schumacher ve Rosberg’i elinde tutmakta zorlanıp zorlanmadığı sorusuna Haug: “Hiç de bile. Takım içinde harika bir ilişkiye sahibiz. Çocuklar fabrikamızı ziyaret ediyor ve birbirimizi tanıyoruz”

Haug ayrıca takımın böyle zor bir sezon beklemediğini de itiraf etti.

Haug: “Hazırlık döneminde size ‘Bekleyip görelim. Sezonu 4. olarak bitireceğiz’ deseydim bana derdiniz ki ‘Yapma, bu gücünüzü saklamaktır veya öyle bir şey. Bu doğru olamaz’ “

“Bu yüzden elbette biz daha fazlasını bekliyorduk. Ama sonrasında moralleriniz bozulabilir mi? Elbette bozulabilir. Daha sıkı çalışıyoruz, yaklaşımımız daha disiplinli, doğru kararları vermeliyiz ve aracı anlamalıyız”

“Bu yüzden açıklama veya konuşma yapmıyorum, sıkı çalışıyoruz. Bize gereken ilaç bu”


Yorumlar

  1. "Geçiş yapma istatistiklerine bakın; Michael önde. Kimse ondan fazla geçiş yapmadı.
    EFSANE HALA 1 NUMARA çünkü. Sadece araç. YAŞALANSADA TEKNİK BAKİ KALIR. Hagi de öyle.

  2. adamda ateşmi koydunuzki sönsün.sönen ateşin küllerini bile soğuttunuz.

  3. Bu gerzek ikide bir Schumi ile ilgi açıklamaları neden yapıyorki?
    Gidip fabrikayı kontrol etsin.

  4. MGP seneye çift katmanlı difüzör veya F-kanalı gibi özel bir yenilik bulamazsa kesinlikle yine aynı yerinde kalır. onlara bir Adrian Newey, bir Rory Bryne lazım sanırım. Todt gitti ama stratejide o kadar kötü değiller.

  5. Haug yapma gözünü seveyim nasul içinde ki ateş sönsün Adamın ikin kariyerinde daha bir podyumu yok ben olsam benim de içimde ki ateş sönmez içim içimi yer. Bu adama bir an önce hak ettiği arabayı vermeye bakın Sporun geleceği içinde önemli sizin içinde.

  6. Evet siz her ne kadar üstünüze düşen görevi yapamayıp yangın söndürücü vazifesi görsenizde allahtan o ateş halen yanıyo…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir