Kubica Geri Dönüşü Konusunda Temkinli

yazar:

kategori:

Bu hafta çıkan haberlerde Polonyalı pilotun son ameliyatı ardından iyileşmesinin hızlanacağı yer alıyordu.

Gride dönmesi konusunda da türlü demeçler veriliyor. Bir taraftan Brezilya’daki yarışa yetişeceği söylenirken diğer taraftan gelecek senenin başında bile hazır olamayacağını öne sürülüyor.

Kubica: “Şartlar izin verdiğinde her zaman bir hedef belirlemekten keyif almışımdır. Rehabilitasyonumun önümüzdeki aylarda nasıl olacağını göreceğiz”

“Şu ana kadar olanlar konusunda tatminim. Herhangi bir sorun yok. Acele de yok. Önemli olan, Renault’un benim yerimi saklı tutması”


Yorumlar

  1. Kubica güçlü bir pilotdur geri döneceğine adım gibi eminim ama ne kadar eskisi gibi iyi olur orası soru işareti.Resme gelince iki ay önce çekilmiş bir resim şimdi Koltuk deyneği olmadan kendi başına egsersiz yapabiliyor işlerini göre biliyor Lotus Renault Gp nin resmi sitesinde soruları cevaplamıştı ordan biliyorum. Tek amaç eskisi gibi çalıştırması vücudunu. Bakalım zaman ne gösterecek.

  2. Kesinlikle katılıyorum,aynı şekilde…Üzüntü veriyor…

  3. kullanılmayan kaslar küçülüyor,daha önceden alçıya alınan kolunuz v.s olmuşsa diğerine göre bir hayli zayıf kaldığını farketmişsinizdir tadavi süreci tamamlanıp egzersizlerde de yeterli yol alındığında istikrarlı pilotumuz görüntü açısından tırmalamayacaktır…Renault da ki yerini almasını büyük bir merakla bekliyorum bende…

  4. Kubica'nın bu görüntülerini koymayın ya, içim kıyılıyor. Bu fotoğraf onun tekrar yarışabileceğini pek yansıtmıyor. Eğer en güncel fotoları yoksa(merak edenler var tabii ki) yarışırkenki ve ya kasklı fotoları olabilir… Ben hala Senna'nın kaza fotoğraflarına bakamıyorum, sahiden çok etkileniyorum..

  5. Artık eminim malesef geri dönemeyecek :(…Hasar gören sinirler kendini tam olarak yenileyemez 🙁

  6. Sinirlerini tekrar iyileştirirlerse ben bu adamın yine eskisi kadar iyi olacağına inanıyorum.
    Ve geri dönerse Schumacher'den sonra tuttuğum pilot olacak 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir