LMS: Raikkonen Peugeot İle Teste Çıkacak

yazar:

kategori:

Anlaşılan o ki bu gelişme, Raikkonen’nin bu serideki hızı görülüp gelecek senenin Le Mans 24 Saat yarışı için yeterliliği gözlem altına alınacak.

Raikkonen, daha önceki açıklamalarında Le Mans’ta yarışmak istediğini her zaman belirtmişti.

Turun Sanomat’a konuşan Raikkonen: “Le Mans yapmak harika olacaktır. Ama orada yarışıyorsanız, test niyetinde birkaç yarışa da çıkmanız gerekiyor. Bütün takvimin oturtulması zorlayıcı olabilir.”

Peugeot daha önceden Dünya Ralli Şampiyonu Sebastien Loeb ile de teste çıkmıştı ve görünen o ki marka, şampiyon isimleri yarıştırma fikrine devam ediyor.


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    inanın bazı yorumları okusa ne diyor ya bunlar diye dalga bile geçer eminim.
    raikonen denen adam 32 yaşında genç f1 de şampiyon olmuş karekteri geregi adrenalini seven bır yere baglı kalmak istemeyen degişik şeyler denemkten zevk alan bir adam.elegini asmış dünya kadar parası olan bir adam.ne yapmak istiyorsa onu yapar.nerde yarısmak ıstıyorsa orda yarısır yada teste cıkar.bize ne oluyor anlamıyorum.AHMET KARA arkadasımın dedıgı gıbı bır cok piot baska serılerde teste cıkıp yarıstı daha önce.bunda ne var allah askına.her ne kadar f1 e dönmesini bende cok ıstesemde hayat f1 den ibaret degilki.özellikle raıkonen ve onun gıbıler için.adam dalgasına bakıyor.herkes oyle yapsa fena olmaz..

  2. Bu arada Valentino Rossi ve Sebastian Leob de F1 araci test ettiler biliyosun degilmi? belki dereceleri iyi gelseydi F1 e gececeklerdi, ozellikle Rossi`nin Ferrari ile gecisi az konusulmadi biliyosun..

  3. Schumi F1 i biraktiktan sonra motosiklet de denemedimi kendisini? bak yeni haber cikti, 2012 de Dtm araci test edecekmis, ayrica sen niye aliniyosun ki? Schumi bahsettigim pilotlardan degil, herseyi dener heryerde de yarisi Rai gibi Kubica gibi.. Ayrica verdigin ornek yanlis olmus, aslen yaptigi is ayni motor sporlari, ornek soyle olmaliydi, bir futbolcu dusun, onceden sagbek oynardi simdi forvette veya orta sahada oynamak istiyor, olamazmi? 🙂

  4. Mertcan Massa avatarı

    Bu adam artık şaşırdı!!! Saçmalamaya başladı!! J.Villeneuve şampiyonluğu hak etmediği konusunda gerçekten doğru söylüyormuş. F1'e layık bir insan değilmiş, bunu bu her haltı deneme cürretini gösterdikten sonra anladık…

  5. Yok artık Rai… Bari gelde babam emekli olduktan sonra kamyon sür:D

  6. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Niye Ayrılıp Başka Yere Gitsinler ? Bir Futbolcu Düşün Futbolu Bırakıp Basketbola Gidermi ? Hem Motor Sporlarında Başarılı Olan İnsanlar Serilerine Sadık Kalan İnsanlar..Valentino Rossi..Sebastian Leob…Michael Schumacher…

  7. kartingmi dedin hiç güleceğim yoktu.baya iyi geldi.hahahahahah:)

  8. Sen onu baska serilerde ki araclara binme (yarismak kenarda dursun) cesareti gosteremeyen pilotlarimiza soyle 🙂

  9. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Raikoneni Yakında Kartingde Görebiliriz 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir