Ricciardo: "2012 Koltuğu Garanti Değil"

yazar:

kategori:

Ricciardo, Red Bull akademisinin göz önündeki ismi ve Temmuz ayından bu yana HRT adına yarışlara katılıyor; bu yarışlardan birinde tecrübeli takım arkadaşı Liuzzi’yi geride bırakma başarısı gösterdi.

Formula 1 dünyası yaz tatilinin keyfini çıkarırken Ricciardo, hafta sonu Silverstone’de Renault World Series’de ter döktü.

Ricciardo: “Bu sene HRT’de daha fazla saygı uyandıran iş çıkarmalıyım. Sonrasında gelecek sene için neler olacağını göreceğiz.”

“Açıkçası Red Bull ile bağlantım var ama uzun vadede hiç bir şey garanti altında değil”


Yorumlar

  1. aynen katılıyorum yarişi ben de izledim bi hayli rezil yarişti yariş temposu beklenen düzeyde degildi ben f1in gelecek yıldızlarından biri olarak görüyodum ricciardoyu ama artık bu görüşlerim değişti

  2. Sinan ÖZER(hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(hungaroring2003)

    Daha 3. yarışına çıkmasına rağmen Liuzzi gibi bir tecrübeyi geride bıraktı.Bence böyle devam ederse seneye Alguersuari – Ricciardo Toro Rosso'da yarışır.Buemi de 24 saatte Bourdais ile kapışır artık.

  3. olmasın zaten renault 3.5 te geçen pazar nasıl sürdüğünü gördük ! arkadayken öndekilere yetişip baskı kuramıyor , öndeyken sürekli baskı yiyor . en az 2 tane f1 i daha çok hak eden pilot var o seride . Red bull yanlış adamı seçti , her sefer diyorum jean eric vergne daha iyi .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir