Tost: "Schumacher'in Bir Şey İspatlamasına Gerek Yok"

yazar:

kategori:

Schumacher’i iyi tanıdığı söylenen Tost’a Der Spiegel, Alman pilotun 2012 ve sonrasında devam etmesi yerine bu sene sonunda sporu tekrar bırakması yönündeki eleştirileri sordu.

Tost: “Her şeyden önce 7 defa dünya şampiyonu olmuş Michael Schumacher’in kanıtlaması gereken bir şey yoktur ve takım arkadaşı Nico Rosberg’den hızlı olup olmaması ile ilgilenilmemelidir.”

“Bana göre önemli olan, hâlâ keyif alması ve içinde isteğin olması. Onun tek cevap vereceği sorular bunlar.”

Öte yandan Eddie Jordan gibi isimler, patronları olsa Schumacher’i performans eksikliği yüzünden takımdan atabileceklerini söylüyor.

Tost cevapladı: “Michael, bundan daha ağır basan birçok farklı avantaj getiriyor. Michael Schumacher ayrılsa Mercedes’in hâlâ bu kadar spot ışıkları altında kalabileceğini düşünüyor musunuz?”

“Bu önemli bir etkendir. Hâlâ muazzam ilgi çekiyor ve onun geri dönüşünü tamamıyla olumlu görüyorum”

Bununla birlikte Eddie Jordan, Schumacher’in günlerinin artık geride kaldığını belirtti.

Jordan: “Bu sporun birçok şampiyonu oldu ve Michael Schumacher de kendi zamanını geride bıraktı.”

“Muazzam başarılı ve çok iyi bir pilot ama biri onunla konuşmalı ve yerini, bir başka yetenekli birine bırakması yönünde ikna etmeli”


Yorumlar

  1. Sonunda akıllı uslu gerçekleri gören biri çıkıpta yorum yaptı.. Helal olsun. Akıllı adam, bu durumda diğerleri …??? :)).

  2. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Tost cevapladı: "Michael, bundan daha ağır basan birçok farklı avantaj getiriyor. Michael Schumacher ayrılsa Mercedes'in hâlâ bu kadar spot ışıkları altında kalabileceğini düşünüyor musunuz?"

    “Bu önemli bir etkendir. Hâlâ muazzam ilgi çekiyor ve onun geri dönüşünü tamamıyla olumlu görüyorum"

    Kesinlikle Katılıyorum Schumacher Olmasa Şuan Mercedesin Force İndiadan Williamsdan ( İlgi Anlamında ) Farkı Olmazdı…Mercedesden Kimse Bu Kadar Büyük İşler Beklemezdi..Schumacher Ayrılırsa Mercedes Taraftarları Azalır…Bundan Eminim..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir