Domenicali, Alonso-Massa Farkının 2012'de Azalmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Bununla birlikte Stefano Domenicali, Massa’ya destek çıktı ve gelecek sene Alonso ile arasındaki farkı kapatmasını beklediğini ifade etti.

Domenlicali: “Felipe 2012 sonuna kadar bizimle. Bu yeni bir şey değil. Onun sıkı çalıştığını görüyorum. Performansı son yarışlarda gelişti. Şanssızlıkları oldu. Mesela Almanya’da ilk birkaç virajda araçlar arasında sıkıştı ve Nico Rosberg’in gerisine düştü.”

“Felipe’nin elinde iyi bir araç olduğunda tek turda çok güçlü oluyor. Şimdi istikrarını geliştirmesi gerek. Sezon sonunda ileri bir adım atacağından eminim. Bu ailenin bir parçası olduğunu biliyor. Herhangi bir tehdit yok. Performansını azamiye çıkaracak mükemmel şartlara sahip”

“2012’de (Alonso ile farkın) azalacağını umuyorum. Felipe sert lastiklere uyum sağlamada sıkıntı yaşadı ki bu hamurlar onun sürüş stiline uymuyordu. Ama bu artık küçük bir sorun olmalı”


Yorumlar

  1. merak etme kapatmasına izin vermezler zaten. takım şu an alonsonun..

  2. alonzomanyaa  avatarı

    Anca rüyanda görürsün, Massa nın altında 2 tane ferrari olsa Alonso ile farkı kapatamaz. Bu güne kadar Massa yı iyi gösteren yanındaki beceriksiz takım arkadaşıydı.. Bu kadar basit. O da şimdiler de ne yapıyor kendi de bilmiyor zaten..

    Zaten;

    2012'de (Alonso ile farkın) azalacağını umuyorum. Demiş Dominic. Azalacağını ummak ayrı, azalması ayrı, eşitlenmesi ayrı, geçmesi ayrı.. Ölme eşeğim ölme diyoruz biz kısaca bu duruma.

  3. malum şahış hepinizin amınakoysun

  4. Demek ki 2012 Ferrari için çok şeye gebe… Massa farkı kapatırsa Malum şahıs para musluğunu kapatabilir, bu rest adilane bir mücadele şansını ortadan kaldırabilir… Endişe ile bekliyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir