Jordan: "Renault, Heidfeld'e Zorbalık Yapıyor"

yazar:

kategori:

Tecrübeli Alman pilot Heidfeld, sene başında Kubica’nın yerine takıma dâhil edilmişti ama şimdilerde yerine Bruno Senna veya Romain Grosjean’ın geçebileceği söyleniyor.

Bununla birlikte Sport Bild’e konuşan Eddie Jordan, Heidfeld üzerinde baskı kurulmaya çalışıldığını düşünüyor.

Jordan: “Bu, zorbalık olarak tarif edilebilir. Muhtemelen onu yıpratmaya ve bu şekilde kendi isteği ile havlu atmasını sağlamaya çalışıyorlar.”

“Bana göre (Heidfeld) Bay İstikrar’dır. Bunu biliyorum; çünkü Nick bir sene benim adıma yarışmıştı. 2004, Jordan için ekonomik olarak zor bir seneydi ve ona hak ettiği aracı verememiştik. Aynısı şu anda Lotus Renault için de geçerli”


Yorumlar

  1. Haklısınız bir şey diyemem.İnanın bende iyi olmasını isterim Puan mücadelesi yeri geldiğinde podyum mücadelesi vermesini.Onu takıma Lotus Petrova öncülük etsin tevrübeli biri diye aldı ama pek liderlik yapamadı bu zamana kadar bilirsiniz pilotlar kendi konumunu kendisi belirler pist üzerinde ki hızı ile Hayırlısı ne ise o olsun bu saatten sonra.

  2. Petrov konusunda haklı olabilirsin bu kadar disli olacagını kimse bilemezdi ancak yarıs birinciligini Button'ın durumu gibi dusun 2006 yagmur altında sansının da yardımıyla tek birincilik ve sonra gecen buyuk hayal kırıklıgı ile gecen sezonlar taa ki Brawn GP'ye kadar… Orda da gercekten kendisine iyi bir arac tahsis ettiler. Yani Hei'nin durumda biraz Button'a benzer sadece iyi bir araca ihtiyacı var yoksa ben gene de grid'in en iyi ve hızlılarından biri oldugunu dusunuorum. Kesinlikle Felipe Massa'dan iyidir kac sezon gecti ferrari'de hala sampiyonlugunun olmaması utanc verici. Varsayımsal olarak da baktıgında Hei Ferrari'de bu kadar yıl gecirmis olsa en azından 1 sampiyonlugu olurdu cunku ilk F1 e girdiginde ona yeni SCHUMI diyorlardı…

  3. Kusura bakman ama o saydığınız pilotların hepsinin de yarış birinciliği var.Ama hızlı Nickin halen bir yarış galibiyeti yok sadece podyum serisi var o kadar buda iyi bir ikinci pilot olduğunu gösteriyor.Daha dün kü Petrova yenildimi yenilmedi mi siz bunu açıklarmısınız ilk önce. Ben altında süper harika bir araba var hakkını vermiyor demiyorum sadece Stabill olsun lastikleri ısıtsın Petrova yakın olsun sıralamada diyorum hepsi bu. Asla bir Webber Massa Baricello olamaz bu adam. Ödülü kendinin olsun puan getirmiyor ödülü malesef acı verici.

  4. Kubica ile 3 tam sezon yarıstıgını ve 2-1 onde oldugu bilinen bir gercektir. Beraber yarıstıkları yarım sezonu Kubica'nın alısma donemi oldugu icin saymıyorum bile. Kobayashi ile olan sezon da ise yanlızca son bes yarısta hic bilmedigi bir aracla yarıstıgı goz onune alınca solediklerin sacma geliyor. Ayrıca eski takım arkadasları olan; Kimster, Massa, Webber, Pantano, Frentzen goz onune alıp ufak bir karsılastırma yaparsan Nick'in onları hep yendigini acık bir sekilde gorursun.

    İkinci pilot dedigin Barichello'nun, Massa'nın taa kendisidir

    Not: Goodwood Hız Festivali rekorunun halen kendisinde oldugu unutulmamalıdır.

  5. her güncellemelerde aracı biraz daha yavaşlattınız pilotlara laf söylüyorsunuz, yönetim olarak vasatın altında kaldınız ne kadar aracı anlamayan motorun tepkisini bilmeyen mühendis var ise biraraya gelmişsiniz, kendi beceriksizliğinizi gizlemek için başka kişileri suçluyorsunuz yazık size!

  6. Takım ne Renault nede Lotus dur Takım yüzde yüz geninin.Renault Un yüzde yirmibeşlik hisseni alarak tamamen yönetimi ele geçirmiştir.Lotus Güçlü bir isim sponsordur 2017 ye kadar bu süre zarfında bu sponsorluk hisse alma ile güçlenecektir. Renault Concorde anlaşmasına bağlı kalarak yüklü bir para ödemekten kurtulmuştur isminin kalmasını sağlayarak Geni ile bunun yapılmasından sonra Renault Sport F1 i kurduklarını açıklamıştır Carlos. Tabiki Renault un isminin Markanın büyüklüğü gereği başarılı olunmasını istiyorlar buda en doğal hakları Nicke gelince Kubica tarafından Kobayaşi tarafından ve geçmiş yıllarda bir çok pilot tarafından yıpratılmış iyi bir ikinci pilotdur Beğenmediğimiz Petrov kedinin fare ile dalga geçtiği gibi dalga geçmiştir helal olsun.Nickin yerine Hulkenberg alınmalıydı en azından hata yaptığında gelişiyor öğreniyor derdik ama Nickin hatalarını ve geri kalmalarını kaldıramaz oldı F1 camiası daha ilk yarışda lastik ısıtma sorunu ile karşılaşıp Q2 ye geçemeyerek hayal kırıklığı yaratmıştı buda Bmw yıllarından kalma bir sorun du halende devam ediyor en kısa zamanda Romainin Kokpite geçmesini diliyorum.

  7. İşte Eddie'yi seviyorum

  8. Aslında o takım artık Renault takımı değil,ruhunu kaybetmiş,ne yaptığını bilmez bilmez adamların elide kalmış,sıradan bir takım,ayrıca Renault adınıda hak etmiyor.

  9. Eddie Jordan son derece haklı. Renault, el değiştirdikten sonra iğrenç bir takıma dönüştü. Umarım Kubica geri döndüğünde bu takımda yarışmaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir