Schumacer 20. Yılını Güzel Kutlamak İstiyor

yazar:

kategori:

Brackley kökenli takımın 2011 aracının, Hungaroring gibi çok virajlı yavaş pistlerde sıkıntı yaşamasının ardından uzun düzlüklere sahip Spa’ya uyması bekleniyor.

Mercedes-Benz Motor Sporları Norbert Haug, Spa’nın karakteri ile takımın tatilde kendine gelmesi ile Schumacher’in büyük hafta sonunda iyi bir sonuç umuyor.

Haug: “Takım üyelerimiz, zorlunlu tatilde döneminde bataryalarını şarj edebildiler ve Spa’ya, sezonun son bölümü için tam olarak motive bir şekilde gideceğiz”

“Bu hafta sonu Formula 1’deki 20. yıl dönmünü kutlayan Michael için özel bir hafta sonu olacak ki olağanüstü bir başarı. Spa’daki yarışlar geleneksel olarak sürprizlerle doludur ve hava çoğunlukla büyük rol oynar”

“Pistin düzeni, son iki yarışa kıyasla mevcut teknik pakedimize biraz daha uygun olmalı”

1991’de Spa’da F1’e ayak basan Schumacher, hafta sonunu daha da özelleştirmek istediğini söyledi.

Schumacher: “Spa’daki yarış, bu zamanda kesinlikle özel bir dokunuş olacak; ilk defa Formula 1’de 20 sene önce sürdüğüm yer. O kadar uzun zaman olduğuna inanması zor.”

“Bu 20 senede çok şey değişti. Ama bir şey değişmedi: Bu pist hâlâ heycan verici. Buranın harika yerleşimine ve inişli çıkışlı düzenine bayılıyorum”

“Benim için Spa hâlâ oturma odam gibi. Çünkü sportif kariyerim için birçok şeyde yerini almıştır. İşte bu yüzden burada taraftarlarımın desteğine ve sadakatine teşekkür etmek istiyorum ki bu 20 sene içinde -geri dönümden bu yana da- aldığım destekten çok memnunum”

“Spa öncesi sportif açıdan konuşacak olursak, yaz tatilinden taze motivasyon ve enerji ile dönüyoruz; Belçika GP’de bir ünlem işareti koymaya çalışacağız”


Yorumlar

  1. Schumi nin podyuma çıkması için mutlaka değişken bir havanın olması lazım.Yani hep kuru ya da hep ıslak bir zeminde arabası hızlı olan ön sıraları kapıyor.Ama tabi bu da yetmez.Büyük takımlardaki pilotlardan bir kaçının yarış dışı kalması lazım.

  2. normal şartlarda ekstrem bir durum olmazsa alabilecekleri en iyi sonuç altıncılık olacaktır

  3. Yağmur olursa Schumiden podyum kesin bekliyorum. Yağmur olmazsa geri dönüşünün en iyi yarışını çıkarmasını bekliyorum.

  4. Merhaba schumi severler uzun tatilden donuyoruz valla bu arada accayip ozledim f1i siradan anlamsiz haberlerinde sitede yer almasi uyuz ediyordu zaten beni neyse schuminin gelecek senede f1 de kalacagini iyice aciklamasida super oldu ve (GITMIYORUZ INADIMIZ INAT ENINDE SONUNDA MERCEDES O YILDIZININ ASALAETINI F1 E GETIRICEGINI VE DAMGASINI VURUCAGINI SHUMIYLE BERABER ASIL YERLERINE TEPEYE KURULUCAKLARINDAN) en ufak bir kuskum yok yeterki biraz sabir ve mercedes f1 de buyuk 1 takimda gereken alt yapiyi kursun ve ayrica su anlamsiz kisa dingil olayindan vazgecsin cunku ellerindeki pilotlar super yarisa gelirsek ben hollanda da oturuyorum hepinizin bildigi gibi hollanda belcikaya komsu ve spa benim oturdugum yere cok yakin zaten biletimle her sene oldugu gibi yine spada olucagim ve buralarin iklimi geregi surekli yagmur yagiyor hatta ben bu msji yazarken bile yagmur ciseliyordu buyuk bir aksilik olmassa bu hafta sonuda yagmur yagar ve isler bizim istedigimiz gibi gelisebilir ben en kotu 1 mercedesi podyumda gorebilecegimizi dusunuyorum yagmura gore bu 2 de olabilir bakalim sansimiza herkese iyi seyirler

  5. belçikada değil ama italyada bi podyum bekliyorum artık şumiden

  6. H.sonu F1 2010 oynadım MGp gerçekten yolda dans ediyor. (oyunda bile:))

    🙂

  7. Umarım Brawn çok istediği tatilini yaparken deşarj olmuş beynine yeni bir fikir geliştirebilmiştir.
    Enazından şu spa ve monzada bu adamı podyuma çıkaracak bir araç versinler. biraz olsun risk alsınlar.
    H.sonu F1 2010 oynadım MGp gerçekten yolda dans ediyor. (oyunda bile:))

  8. Yarışın son 10-15 turu yağmur yağarsa tadından yenmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir