Tamara E'ye Göre Button Şampiyonluğu Hak Etmemiş

yazar:

kategori:

Button için Tamara Ecclestone: “Jenson Button sempatik birisiydi ama şöhret aklını başından almış. 2009’da onunla bir söyleşi yapıyordum ve o sırada telefonuna cevap vermek için söyleşiyi kesti. Bana göre bu, kötü tavrın seviyesini gösteriyor. F1’deki başarısı ile muazzam oranda değişmiş gibi görünüyor.”

“Hatta onun dünya şampiyonluğunu hak ettiğini düşünmüyorum. Herkes benzer araçlara binseydi 2009’da şampiyon olamazdı. F1’in en iyi pilotu olması imkânsız. Lewis Hamilton, ondan çok daha iyi bir pilot ve daha hoş bir insan”

Ecclestone Ayrton Senna’nın ise kahramanı olduğunu belirtti.

Tamara E: “Ayrton Senna benim kahramanımdı ve her zaman da öyle olacak. Bir aile dostu olarak çocukluğumun büyük bir bölümünü oluşturmaktadır. Brezilya’da onu ziyaret ederdik ve bize jet-ski yaptırırdı. Ardından o bizi İsviçre’de bizi ziyaret ederdi; biz de onu karda kayağa götürürdük. Önceden bir kar tanesi bile görmemişti. Fazlasıyla nazik birisiydi. Ne kadar ünlü olduğu kendisine ne kadar hayran olunduğu önemli değildi; doğal alçakgönüllülüğünü asla kaybetmedi. Ona benzeyen bir başka pilot olmayacak. Bugünkü birçok pilotun aksine o bir makine değildi.”

Ayrıca Tamara E, şimdilik babasının izinden gidip F1’in patronluğuna soyunamayacağını, bunun kendisini aştığını söyledi.


Yorumlar

  1. kesin button buna yüz vermedi ondan kuyruk acısı :D:D

  2. Hayret, bu büyük otoriteyle aynı fikirde kimse yok herhalde.. 🙂

  3. diğer söylediklerine değil ama sennanın schumacherden yavaş olacağı konusunda sana katılmıyorum. senna o dönemde yarı elektronik araçlarla yapılan araçlarda en hızlı pilottu.saf hız olarak prost gibi bir adamı saf dışı bırakabilmiş onu kirli politakalarla kazanmaya dahi itmiştir.

    1994 senesinde çok kötü bir willams vardı ve o sene iyi bir araca sahip olsaydı belkide schumacheri o sene şampiyon göremeyecektik.. 1 saniyeden daha yavaş olan, kullandığı sistem o sene yasaklanmış olan araçtan bahsediyoruz.

  4. bayan E eşit şartlardan ve ayrton senna hayranlığından bahsederken şunu hiç hesaba katmamış olmalı, belkide senna ve schumacher aynı takımda yarışsalardı senna nın diğer takım arkadaşlarına ve diğer pilotlara karşı olan üstünlüğü sona ererdi hatta belkide schumacher e yetişme derdinede düşerdi .bu sebepten button haketmedi,raikkönen haketmedi ,gibi yorumlar boş insanlar ın konuşacağı boş laflardır .

  5. zaten iş Tamara nın telefona tercih edilmesine kalmışsa bırakında Button şampiyonluğu haketmemiş olsun ne yazar,aynı dünyada yaşayabiliyoruz işte…

  6. güzel ve düşük zekalı.

    tam can'ın istediği gibi.

  7. biri şu **** bunca senedir ortalama 20 pilotun eşit sartlar da ve eşit araçlar da şampiyon olmadığını anlatsın,kesin babası bay e değil bunun :))

  8. karanlıklarınpirensi avatarı
    karanlıklarınpirensi

    iğrençsin

  9. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bir söyleşinin telefon yüzünden kesilmiş olmasından dolayı bu denli bir kin ve nefret normal değil.Bir pilotun şampiyonluğunu sorgulamak kolay değil. Bu işler Tamaraya kadar düştüyse işimiz var demektir.Villeneuve nin kimi ile başlattığı furya son hız devam ediyor.Bakalım daha başka şampiyonluk haketmeyen kaç pilot ortaya çıkacak.

  10. Button, hakkında "şöhret aklını başından almış" denecek son pilottur. Aynı şeyi Tamara Ecclestone için söyleyemeyeceğim, zira babasının milyon dolarları olduğu için kendini bir *** sanıyor.

  11. alonzomanyaa  avatarı

    Ya bu hatunlar bu adamın neresinden düşmüş kardeşim. Nasıl bir alakasız durumdur bu böyle.

  12. bu şekerler ne diyorsa doğrudur :)) aman allahım şunlara bak 🙂
    "5 tekerli araçla yarışsınlar babişkooooo" dese bay e yarıştırır vallahi 🙂

  13. aynen yaaa, bune böle, vilnevue gitti bu geldi .. hey Allah 'ım ..

  14. takvimdeki yarışların yarısı değişken koşullarda olursa button her yıl şampiyon olur.

  15. Jessica duymasın parçalar seni yoksa =))

  16. Sevgili olarak başka birini tercih ettiği için kızgın olmayasın :). Öyle veya böyle F1 de şampiyon olmak kolay değil, birçok bileşenin biraraya gelmiş olması gerekli. Sende buna saygı duy.

  17. Ne kadar güzel birilerinin şampiyonluğunu sorgulamak haketmediğini söylemek ne kadar kolay hale geldi.Herkes çıkıp şu pilot şampiyonluğu haketmedi diyor ve bu çok büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir