Williams İkilisi Daha Güçlü Yarış Bekliyor

yazar:

kategori:

Williams pilotları Kazuki Nakajima ve Nico Rosberg kötü geçen sıralamaların ardından yarın daha güçlü yarış beklediklerini söylediler.

İkili son bölüme kalamadı. Nakajima yarışa 12. sıradan başlayacak, sıralamaların hızlı isimlerinden Rosberg ise 15. sıradan.

Nakajima "Burada takım olarak biraz zor bir gün geçirdik. Ancak kişiler olarak ben şu ana kadarki en iyi sıralama performansımı gösterdim ve bu yüzden mutluyum. Ancak kıl payı son 10’u kaçırmak kötü bir şey."

"Hâlâ yarın yapılacak bir yarış var ve ne olacağını bilemezsiniz. Stratejimiz ile neler yapabileceğimizi göreceğiz. Mümkün olan en iyi sonuca ulaşmak için kendimi çok zorlayacağım." dedi.

Rosberg "Bizim için iyi bir gün değildi. Buraya geldiğimizden beri aracımın dengesinden memnun değildim ancak sıralamalarda yapabildiğimiz tek değişiklik ön kanat ve lastik basınçlarıydı. Ancak bu yeterli olmadı ve öğleden sonra daha iyisini yapamadım."

"Yarışa 15. sıradan başlamak çok zor olacak ancak bu yakıt seviyesini belirlememizi sağlayacak. İyi bir start almayı ve pozisyon kazanmayı umuyorum. Daha sonra neler yapabileceğimizi göreceğiz." dedi.


Yorumlar

  1. 12. baslayacak bir nakajima bakalım starta neler yapacak.(sana güveniyorum demek isterdim ama :D)

  2. orta grubun en yavası kımmıs acaba rosberg bey

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir