Kubica Sıralama Sonucundan Memnun

yazar:

kategori:

Bahreyn’de pole pozisyonunu kazandıktan sonra bugün İspanya’da sıralamalarda 4. en hızlı zamanı elde eden Kubica derecesinden memnun olduğunu söyledi.

Kubica "İyi bir sıralama seansıydı. Hem Q2’de hem de Q3’te çok hızlı turlar atabildiğim için mutluyum. Özellikle 2. seansta sadece tek set lastik ile en hızlı 2. zamanı yaptığım için mutluyum. Yarınki yarış için sabırsızlanıyorum ve performansımızın iyi olduğunu düşünüyorum." dedi.

3. seansta 9. sırada kalan Heidfeld ise performansından memnun değil.

Heidfeld "9.luktan dolayı kesinlikle mutlu değilim. Son seanstaki ilk turum makul bir turdu ancak son turum yeteri kadar iyi değildi. Turumun sonlarına doğru lastiklerimde sorun yaşadığım için bu turun bir faydası olmadı. Bu sene şu ana kadar olan yarışlardan da daha iyi start almayı umuyorum. Burada beklediğimiz gibi Ferrari hızlı ve Renault beklediğimizden daha iyi ancak Fernando’nun çok fazla yakıta sahip olmadığını tahmin edebiliriz." dedi.

Mario Theissen "Robert iyi bir tur atmayı ve araçtan maksimumu almayı başardı. Onun griddeki 4.lüğünün iyi olduğunu düşünüyorum. Nick’in daha önlerde olmasını beklediğimiz için iyi bir tur atamadı. Yine de 2006 Brezilya yarışından bu yana sıralamalarda her iki aracımızın son bölüme kalmasını sağladık." dedi.


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir