Renault: "Güncellemeler Sezonun Geri Kalanı İçin Hayati Önemde"

yazar:

kategori:

Takımın şu anda başında Heidfeld ile Senna arasında seçim yapma meselesi var ki bu konunun mahkemeye bile taşınabileceği söyleniyor.

Zaten bu konu ile hareketli bir hafta sonuna hazırlanan Renault’ta güncellemeler de bir başka merak konusu.

Yeni zemin, düzenlenmiş önden çıkışlı egzoz (bu hafta sonu da yenilikçi sistemlerine sadık kalacaklar), yine düzenlenmiş arka süspansiyon ve aerodinamik güncellemeleri içeren paket ile Renault, Belçika ile birlikte atılım yapmayı planlıyor.

Boullier, takımının Mercedes’i geçip 4. sırayı elde edebilmesinin bu güncellemelere bağlı olduğunu ifade etti.

Pilotlar konusuna girmemeye özen gösteren Boullier: “4’cülüğü bizden alan Mercedes’i yakalamamız gerek. Spa’da, güncellemelerin yeteri kadar iyi olup olmadığını göreceğiz. Umarım olurlar.”

“Şu anda kaynaklarımızın büyük bir kısmını gelecek senenin aracına yönlendirdiğimiz bir noktadayız. Güncellemelerimizin önümüzdeki yarışlar Spa, Monza ve Singapur’da ne etki yaratacağını görmemiz önemli”

“Sezonun geri kalanının ne kadar ödülkâr olacağını bu gösterecek. İşe geri döndük ve bunu görmek için sabırsızlanıyoruz”


Yorumlar

  1. ilk yarışlardaki podyumlarda şansında çok etkisi vardı diye düünüyorum. Ferrari ortalarda hiç yoktu o yarışlarda hatta monacoyu kazanabiliriz gibi saçma açıklamalar bile yapıldı. sonra zaten bir türlü gelişemediler her yarış bariz şekilde geride kaldılar biraz pilotlara değil araca yönelsinler çünkü 2 pilotta bu patates çuvalı araçla podyuma çıkmayı başardı.

  2. 4'cülüğü bizden alan Mercedes'i yakalamamız gerek

    Geçen sene de MGP Renonun önünde dördüncüydü. Ne zaman aldılar anlamadım. İlk yarışlardaki podyumlar beni heyecanlandırdı ama fos çıktı.

  3. Heidfeld ile uğraşacaklarına aracı geliştirseler sene başında podyum mücadelesi veren araç orta sıra takımına dönüşmezdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir