Massa İlk Galibiyetini Amaçlıyor

yazar:

kategori:

Takımın Belçika GP için yeni ön kanat dâhil güncellemelerinden ümitli olmasına rağmen Alonso ve Massa, puan cetvelinde Vettel’in oldukça gerisinde yer alıyorlar.

Bununla birlikte Massa, her yarışa ayrı bakmaları ve şampiyonluk meselesini son yarışlarda düşünmeleri gerektiğini düşünüyor.

Massa: “Şimdi sezonun son 8 yarışına giriyoruz; bu da demek oluyor ki önümüzde çok yarış var. Domenicali’ya de katılıyorum: Takım olarak, şampiyonadaki duruma çok yakından bakmaksızın mümkün olduğunca fazla yarış kazanmaya ve çok puan toplamaya çalışacağız”

“Şahsi olarak kesinlikle benim ilk hedefim, bu senenin ilk zaferimi elde etmek. Kolay bir birkaç ay olmayacak ama kesinlikle pes etmeyeceğiz”

Spa’nı yüksek hızlı doğası ve turun uzunluğu, bu hafta sonu Ferrari’nin avantajı olabilir. Brezilyalı pilot, yaz tatili sonrasında çalışmalara dönmek için sabırsızlanıyor.

Massa: “Spa’ya bazı güncellemeler getiriyoruz; bunlara yeni ön kanatlar da dâhil. Her şey, beklediğimiz yönde gidecek gibi görünüyor. Bu yüzden iyi bir hafta sonu geçirebileceğimizi umuyorum”

“Çoğu pilot gibi Spa’da sürmeye bayılıyorum ve 2008’den ve 2. olduğum önceki sene burada bazı iyi anılarım. Geçen sene ise 4. olarak podyumun hemen ardından gelmiştim. 2008’in bir tekrarını amaçlayacağım”


Yorumlar

  1. kardeş ben ferrarici değilim ki ben alonsocuyum artı bence beni başkasıyla karıştırıyorsun tifo ne dersen hastalık istersen bak google bilmiyorsan 🙂

  2. haydi felipe.sana tüm kalbimle inanıyorum.bu yarışı kazanıp sezonun geri kalanında hakkında yapılan eleştirilere iyi bir cevap vermeni istiyorum…

  3. alonzomanyaa  avatarı

    Massa massa irkilde kendine gel. Bu bir takım oyunu. 160 küsür puan farkla neyi ispatlayacan yarış kazanıp. 1.5 sezondur yoksun ortada. Takım arkadaşın zor da olsa şampiyonluk kovalıyor. Biraz kıçını yırt da ona yardım et artık. Herkesin takımı max puanları alırken bizde tek pilotla şampiyonluk kovalıyoruz..

  4. racingotem..:)) adamım iyi misin sen ya..:)) gerçek misin sen..:)) yada ne içdin,bende içmek istiyorum ondan..:)) ve konuya gelirsek..bu **** fernando tifosilerde olduğu sürece değil birincilik fernandonun önünde bile yarış bitiremezzz..:)) o **** geçen sene takım emrine uyarak ona yer vererek kendini bitirdi zatennn..:)))

  5. Massa'nın galibiyet almasını canı gönülden isterim ama ben Massa'nın SPA da zaferi olduğunu kabul etmiyorum Tifosi olarak.Gerçek manada inşallah bu sene kazanır

  6. İnş. olur,uzun zaman sonra seni podyumun zirvesinde görmek bizleri de mutlu eder…

  7. dikkatimi çekti,nerde massa haberi var orda saçma sapan yorumlarınla sen,adam düşüncelerini söylemiş ve haliyle herkesinde düşünceleri var,mesela benim düşüncem,tifosinin ne demek olduğunu sorsam sana google bakmadan cevaplayamazsın!

  8. geçmişte olmamış bişey değil….

  9. Sinan ÖZER(hungaroring2003) avatarı
    Sinan ÖZER(hungaroring2003)

    Bir şeyi hedeflemek iyi de bu hayal Massa.Sen ve SPA ha ?

  10. rocco junior avatarı

    Şu adam sezon bitmeden ya da Ferrari kariyeri bitmeden bir galibiyet alırsa en çok ben sevineceğim.3 sezon oldu artık yeter Felipe inşallah sen veya Alonso kazanırsınız.Cidden büyük moral olur bakarsın lastik sorununu çözmeyi hatta aracı daha iyi tanımaya kadar bir motivasyon katabilir.

  11. Umarim kazanirsin 6 sene onceki f1 izlemeye baslamamin sebebi

  12. sesli güldüm

  13. sesli güldüm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir