Senna Monza'da da Renault Adına Yarışacak

yazar:

kategori:

Hafta başından beri süre gelen bu mesele için Renault, Belçika’da Bruno Senna’nın yarışacağını açıklamış ve padoktaki inanışa göre Brezilyalı pilot, Romain Grosjean’ın da şansını göz ardı etmeksizin sezon sonuna kadar devam etmesi yönündeydi.

Takım bu konu hakkında net bir cevap vermemiş ve Nick Heidfeld’in konuyu yasal yollara taşıyacağı öne sürülmüştü.

Spa’da konuşan Bruno Senna: “Bu ve bundan sonraki yarışta olacağım. Senenin geri kalanında da yarışmam yönünde niyet var ama yasal meselelerin öncelikle çözülmesi gerekiyor”

Güncelleme:

Koltuğunu geri isteyen Heidfeld, bu hafta sonu Belçika’da ve padokta yaptığı görüşmede “Renault ile geçerli bir anlaşmam var ve duruşma 3 hafta içinde gerçekleşecek.”


Yorumlar

  1. yalnız senna da bence grosjean gibi olabilir hiç kullanmadığı bi araçla başarı elde edemeyince oda alt üst olabilir

  2. brunu senna ne yapacakki yarışta.gerçekten hiç birşey.yazık oldu heidfed'e.renault bu hafta nasıl saçma sapan bir hareket yaptığını anlayacak.sanki heidfeld sıradan basit bir pilotmuş gibi harcandı renault'ta…

  3. Yorumuna büyük oranda katılıyorum..Heidfield bekleneni verememiş olabilir.Ancak ne olursa olsun Bruno Senna gibi biri için yol verilemeyecek kadar değerli bir pilot Nick.LRGP Nick'i kırmadan lisan-ı münasiple şunu deseydi anlardım:Bizim bu seneden ağzımız yandı seneye güçlü bir pilot ikilisi çıkartmak istiyoruz,zaten halihazırda pek hedefimizde kalmadı kendi starımızı yaratmak istiyoruz bu yüzden gelecek sezona hazırlık için genç ve yıldız adayı bir isme şans veriyoruz." Bu denseydi anlarım ancak Bruno Senna genç ve yıldız adayı değil.Hulkenberg veya Grosjean yetiştirilmek istense anlarım hedef kalmamış.
    Hadi bunları geçtim bir takım bir pilottan daha iyisini bulursa vazgeçer.Atıyorum Raikkonen ile anlaşılsa herkes anlar bunu daha iyi bir isim geldi deriz ancak Bruno Senna kim ya? HRT'den sponsor desteğine rağmen kovulmuş birisi! Hem Heidfield kırılmış oldu hem de vast bir pilot onun yerine getirilerek takım kendi ayağına kurşun sıkmış oldu kısacası hiç şık olmadı!

  4. renault bence bu teknik ekiple ve bu zekayla onumuzdeki yıllarda pek başarılı olmazlar

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Daha tecrübeli olan Heidfeld'in yerine bu çaylağı oturtmak ne kadar akıllıca olabilir ki?.Kubica kaza yapınca Heidfeld'in kapısını çalın sonra da peçete gibi bir kenara atıverin.
    Belki de Mercedes takımında test pilotluğu yapması ve Pirelli'nin test proğramlarına katılmış olmasından faydalanmak istediler.Sezon sonuna kadar durmasına dahi müsade edilmediğine göre takımda iç sıkıntılar olabilir.Petrov ve sennaya nazaran ;üstüste 41 yarış klasmana girerek bu alanda rekor kıran ve 13 podyumla yarış kazanmadan en çok podyuma çıkmış 2 fastest lap ve 1 polesi olan Heidfeld'in bunu hakettiğini sanmıyorum.

  6. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Şu takımın yaptığı işe bak Heidfeld'in Petrov'dan daha fazla puan topladığı da ortada, yazık ediyorlar.

  7. uygar yalçın avatarı
    uygar yalçın
    Bence bu takım Renault'un adını kirletiyor

    zamanında üst üste 4 şampiyonluk(2 takımlar 2 pilotlar)kazanmış bir takım için yazık.

  8. Bence bu takım Renault'un adını kirletiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir