Sutil: "Renault'u Geçebiliriz"

yazar:

kategori:

Son yarışlarda hem Paul di Resta hem de Adrian Sutil, orta grubun içinden sıyrılıp büyük puanlar için mücadelenin içine girebilmişti.

Sutil: “Son iki belki de 3 yarıştır güçlü performanslarımız oldu. Ve sezonun ikinci yarısına şimdi iyi bir şekilde giriyoruz. Plan bu”

“Her yerde güçlü ve istikrarlı olacağımızı düşünüyorum. Şu anda Nürburgring’den Macaristan’a kadar birçok farklı pistte bunu gördük. Dürüst olmak gerekirse çok farklı karakterdeki pistlerde aynı sıralar alındı. Belki de bir pilot olarak burası hem bana hem de araca daha da uygundur. Yarın göreceğiz ama iki sene öncesi gibi olacağını düşünüyorum.”

“Renault’un hâlâ geçilebileceğini düşünüyorum. Çok önde değiller ve şu anda sıkıntı yaşıyorlar. Gelişim yarışının nasıl devam edeceğini görelim”

“Sezon başında 5. sırayı hedefliyorduk ve birkaç yarışın ardından bu zor gibi görünüyordu ama şimdi işler çok çabuk bir şekilde değişti.”

Bununla birlikte Sutil, Spa’da Mercedes ile mücadele edebileceklerine inanıyor.

Sutil: “Şu an yarışta zaten Mercedes’in önünde olduğumuzu düşünüyorum. Sıralamada ise onların biraz gerisindeyiz. Bu yüzden bu şekilde devam edip edemeyeceğimizi görelim. Ama son iki yarışta birimiz her iki Mercedes’in de önündeydi. Bu da iyi bir işarettir. Singapur için de güncellememiz var”


Yorumlar

  1. Mercedeside 2 dk da geçti.Schumacher Almanyada Silverstoneda force indiadan daha hızlıydı.Rosbergdende hızlı sadece sıralamada iyi değil.

  2. Takım Renault olmaya bilir ama bu kadarda hor görmemek gerek Bu işler lafla olmaz Pist üzerinde gereken cevabı alacaklardır.Geçen senede Renault un El değiştirmesi Petrovun yeterli olmaması Kubica nın tek başına puan toplaması Yine ağızlarının suyu akmıştı ama hevesleri kursaklarında kalmıştı.Elde ettikleri gelişimi küçümsemiyorum ama Toyota Bmw Honda Şuan burada olsaydı nerede olurlardı acaba çok merak ediyorum.

  3. Heidfeld'i gönderdiklerine göre zaten geçeceklerdir…

  4. haksız sayılmaz Bruno Senna sezon sonuna kadar yarışacaksa yarı sezon tek araçla yarışacak demektir LRGP.Petrov'un da iki yarışta bir puan aldığını düşünürsek Sutil ve Di resta gibi iki iyi pilota sahip,aynı zamanda gelişim hızı iyi olan F.India'nın LRGP'yi geçmesi imkansız olmasa gerek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir