Vettel: "Schumacher Çocukluk Kahramanımdı"

yazar:

kategori:

Dünyanın en genç dünya şampiyonu olan Vettel, 1991 senesinde Michael Schumacher spora girerken ancak 4 yaşındaydı.

Vettel: “Bababmla ilk defa Hockenheim’e antrenmanları izlemeye gittiğimi hatırlıyorum. İlk şikana kadar olan yolu yürüdük. Deliler gibi yağmur yağıyordu ve Michael’in o zamanda sarı Benetton’u vardı.”

“Bir Formula 1 aracını görmek ve sonrasında Michael’in geçtiğini görmek… Sanırım keşif turundaydı, olağanüstü bir şey yoktu ama gerçekten çok özeldi. Ne yazık ki kimse piste çıkmadı. Çünkü çok yağmur yağıyordu”

“Sadece bir iki araç vardı ama hatırladım ilk seferi buydu. Açıkçası ondan sonra birçok yarış oldu. Ben go-kart yaparken Michael bütün çocukların kahramanıydı”

“Karpen’de sezon sonunda bu yarışı yaptığımızda kupayı o verdi. Onu görmek, onunla tanışmak, elini sıkmak ve onun elinden kupalarımızı almak çok özeldi. O zamandan hâlâ bazı resimler var. Şimdi hayal edip geçmişte olanları düşünmek ve bugün şimdi ona karşı yarışmak çok çılgınca”

“Açıkçası çok büyük saygım var. Benim için çok özel. Söylediğim gibi çocukluğumun kahramanıydı. Size şimdi daha fazlasını söyleyemem ama onun iyi bir pilot olduğunu düşünüyorum”


Yorumlar

  1. Size şimdi daha fazlasını söyleyemem ama onun iyi bir pilot olduğunu düşünüyorum" komik çocuk:))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir