Webber: "Vettel'in Egemenliği Bitti"

yazar:

kategori:

Vettel, sezona yaptığı mükemmel girişin ardından şu anda şampiyonada açık ara lider konumda.

Ama Alman pilot Haziran ayındaki Avrupa GP’den bu yana zafer elde edemedi ve rakipleri McLaren ve Ferrari yarışlar kazandı.

Vettel’in sezon başındaki egemenliğini tekrar kurup kuramayacağı sorusuna Webber: “Hayır, bunun bittiğini düşünüyorum; 5-6-7 yarış galibiyeti açısından. Bunun tekrar olacağını düşünmüyorum. Bana göre (galibiyetler pilotlar arasında) dağılacak”

Vettel’in 85 puan farkla lider olmasına rağmen Webber, henüz şampiyonluğun cepte olduğunainanmıyor.

Webber: “Eğer Seb iki yarış tamamlayamazsa… Sadece birinin egemen olmamasına bel bağlamam. 8 yarış var. Seb harika bir konumda ama henüz tam olarak rahatlatıcı değil”


Yorumlar

  1. neden zedelesinki webber gibi birçok pilot var piyasada olmadı al sana diresta hulkenberg,kobayashi, webber e aslında bir konuda hayranım her düşündüğünü söylüyor,acaba başka takıma giderde sırlarımızı açığa çıkarırmı diye korkuyor redbull???

  2. uygar yalçın avatarı
    uygar yalçın

    Prost zamanında Ferrari'yi eleştirdiği için Ferrari'den kovulduysa Webber'de doğal olarak kovulur!

  3. O da bunun farkında sanırım ama Dietrich dayı bunu kolluyor gibime geliyor. Gitmesi Red Bull'u zedeleyebilir gerçekten…

  4. geçen seneyi hatırlasana weber efendi, son yarışlarda ve sezon başında nasıl egemenlik kurduğunu, vettel bence bu sene baskı altında yapacakları ile herkesin gönlünü fethedebilir, bence onda çok fazlası var

  5. Senin egemenliğin başlasın Webber yap görelim altında ki o muazzam arabaya rağmen onbir yarışda daha bir galibiyetin bile yok buda yetenek galiba.Bana göre (galibiyetler pilotlar arasında) dağılacak" Sorunda burda ya Vettelin de payı var bu galibiyetlerden adam her türlü şampiyon yani.

  6. 07.MEHMET.FERRARİ avatarı
    07.MEHMET.FERRARİ

    Arkadaşlar adam doğru söylemiş!

  7. bu adamın acilen red bulldan kovulması lazım adam kendi takım arkadaşını çekemiyor. ve ayrıca sen vettelin egemenliğinin bitip bitmemesini boşverde kendine bak webber efendi. sen hiç egemenliğin olmadı.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Webber yine en cesur haleti ruhiyesine bürünmüş.Takımla anlaşma öncesinde , takımın gözbebeği hakkında bu tür konuşmalar Hornerin hoşuna gitmeyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir